Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων στον ΟΓΑ.

Επιστολή στο τμήμα συντάξεων του ΟΓΑ απέστειλε προχθές ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων με την οποία θίγει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πόλη των Γαργαλιάνων με την μη καταβολή της σύνταξης Ιουνίου σε 95 δικαιούχους αγρότες του οργανισμού.
Στην επιστολή που αποστέλουν στην Διευθύντρια κα Μαρίνη, αναφέρουν:

Σας ενημερώνουμε επίσημα ότι στο δήμο Γαργαλιάνων από τους 500 περίπου συνταξιούχους ΟΓΑ που πληρώνονται από την ΑΤΕ οι 95 από αυτούς δεν πληρώθηκαν την σύνταξη Ιουνίου. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν υπεβλήθηκαν αιτήσεις, καθώς και περιπτώσεις που δεν έλαβαν ειδοποίηση.

Οι 95 συνταξιούχοι που αναφερόμαστε, υπέβαλαν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους και αδίκως δεν τους χορηγήθηκε η σύνταξη τους, αυτό προκύπτει από τις βεβαιώσεις που τους δόθηκαν την στιγμή που κατέθεσαν τις αιτήσεις.

Θεωρούμε σκληρή και άδικη την απόφαση της διοίκησης του ΟΓΑ. Την στιγμή που αυτοί που λήστεψαν τα λεφτά των δημόσιων οργανισμών και ταμείων παραμένουν ατιμώρητοι, ενώ συνταξιούχοι των 350 ευρώ καθόλα νόμιμοι να αναγκάζονται να προσφύγουν σε δανεικά. Τέτοιες λογικές δεν μας τιμούν ούτε σαν χώρα ούτε σαν πολίτες.

Σας καλούμε να επανορθώσετε την αδικία που έχει γίνει ες βάρος των παππούδων μας, και να τους καταβληθεί η σύνταξη Ιουνίου μαζί με του μηνός Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Παπαχριστοφίλου

Ο Γραμματέας
Ηλίας Μπουντουβάς

1 σχόλιο:

  1. Ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω που για ενα γραφειοκρατικο κολλημα θα μεινουν 3 μηνες χωρις συνταξη τοσοι χαμηλοσυνταξιουχοι,.....

    Ενα χαρτι το οποιο επιβαιβεωνει καθε χρονο οτι θελουν να παιρνουν συνταξη........λες και φετος θελουν αλλα του χρονου θα κονομοισουν και δε θα τους νοιαζει!!!!!!!!!

    Εδω και τωρα να παρθουν αποφασεις για την αρση συτου του ''μετρου'' να καταλαβουν οτι οι αγροτες εχουμε και παρον και μελλον αλλα παν απο ολα να σεβοντε το παρελθον μας.......

    Μας εχουν βομβαρδισει με τον Τουσρισμο τα καναλια αλλα την αγροτια που πεθαινει κανεις δεν την αναφερει πουθενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.