Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Στα δυο η Ρηγίλλης για τα χρίσματα. «Θα πάμε στη Ντόρα» απειλούν οι θερμόαιμοι

Και τώρα τι κάνουμε; Εκνευρισμό, σύγχυση και αμηχανία έφερε στη Νέα Δημοκρατία το αποτέλεσμα της εσωκομματικής ψηφοφορίας για τις δημοτικές εκλογές.

Στις εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα, που διεξήχθησαν πριν από λίγες ημέρες, τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να πουν τη γνώμη τους σχετικά με το αν η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να δώσει ή όχι χρίσματα στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το αποτέλεσμα ήταν 50- 50 ενώ ιδιαίτερα ..........

εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλουν να δοθούν χρίσματα ακόμη και σε πρωτεύουσες νομών όπου είθισται μαζί με τις νομαρχίες ( τώρα τις αιρετές περιφέρειες) να βγαίνουν και τα πολιτικά συμπεράσματα, παρά μόνο σε ορισμένες που θεωρούνται παραδοσιακά «κάστρα».

Όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα αυτό εντείνει το κλίμα της απαισιοδοξίας που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν βρεθεί σε ένα πραγματικό αδιέξοδο, καθώς οι πιέσεις για να δοθούν χρίσματα περισσεύουν, ενώ οι γκρίνιες για την πρώτη επιλογή προσώπων έχουν κάνει έντονη την εμφάνιση τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα του εκνευρισμού δεν λείπουν και οι θερμόαιμοι επίδοξοι υποψήφιοι, που απειλούν ότι αν δεν τους δοθεί το χρίσμα θα αναζητήσουν στήριξη από τη Ντόρα Μπακογιάννη ή τον ΛΑΟΣ

Πηγή: e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.