Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Χωρίς τον Ρεχάγκελ επέστρεψε η Εθνική

Χωρίς τον Οτο Ρεχάγκελ, που παρέμεινε στη Νότια Αφρική μαζί με την οικογένειά του για να παρακολουθήσει αγώνες του Μουντιάλ, επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Οι διεθνείς προτίμησαν να μην κάνουν δηλώσεις, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, επιβεβαίωσε ότι έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Γερμανού προπονητή (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1834776 ), χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, που υποδέχθηκε την αποστολή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνεχάρη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ενώ έκανε αναφορά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας επέστρεψαν με ........

απευθείας πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ. Μαζί τους ταξίδεψαν ο πρόεδρος και οι παράγοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, φίλαθλοι, συγγενείς των ποδοσφαιριστών και τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής.

Η πτήση διήρκεσε περίπου εννιά ώρες και σε αυτή οι Έλληνες διεθνείς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά και να υπογράψουν εκατοντάδες αυτόγραφα σε όσους τους ζητούσαν στο αεροπλάνο.

Το αεροσκάφος της ελληνικής αποστολής αφίχθη στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών στις 09:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.