Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καλοκαιρινή Αγορά, που εκθέτει καταστάσεις

Από το Εναικάτο Συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος.

Το είδαμε και αυτό!! Το βλέπουμε κάθε χρόνο στα Μεσόγεια. Οι αφίσες που εντέχνως γράφουν ΄΄Καλοκαιρινή ΑΓΟΡΑ΄΄, προσκαλούν σε παζάρι διάρκειας 17 ημερών δηλαδή από 02 έως και 18 Ιουλίου.
Τα, είδη πώλησης???
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Ρούχα, υποδήματα, είδη δώρων, μπιζού, εσώρουχα, είδη λαϊκής τέχνης, μαγιώ, γυαλιά ηλίου κ.τ.λ.
Διοργανωτής ο γνωστός κ. Αγγελίδης .............

Αλέξανδρος(ο οποίος διαθέτει εταιρεία κατασκευής περιπτέρων) και ο οποίος στις αφίσες τις οποίες μοιράζει στις κολώνες στα Μεσόγεια, βρήκε το τέχνασμα να γράφει υπό την ΄΄Αιγίδα της Κοινότητας Π.Φώκαιας΄΄ μιας και οι Νόμοι που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο δεν επιτρέπουν <<17>>, ούτε επιτρέπουν σε ιδιώτες τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.
Μάλιστα για να είναι ΄΄ Όλα μέλι-γάλα΄΄ δεν γράφει στην αφίσα, τα είδη που εμπορεύονται στο Παζάρι στην παραλία Π.Φώκαιας(στο λιμάνι) αλλά πετάει δύο αμφορείς και κάποια βιβλία...
Το προεδρείο της ΕΣΕΕ δεν παίρνει θέση??

Πηγή: Ενιαίο Συνδικάτο μικροπωλητών Ελλάδος

ΣΧΟΛΙΟ
Βλέποντας την αφίσα, και πριν διαβάσουμε το κείμενο της ανάρτησης, μας προκάλεσε πολυ μεγάλη εντύπωση οι αμφορείς και τα βιβλία. Σαν πρώτη σκέψη και μάλιστα με την πρώτη ματιά.
Διαβάζοντας την ανάρτηση είδαμε ότι καυτηριάζει την αφίσα και το συνδικάτο και μάλιστα μιλάει για ... διάφορα.... παλαβά του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.