Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Στενεύουν τα περιθώρια για την ΑΟΚ. Δεν βρίσκουν άτομα να μπουν στη νέα διοίκηση.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει υπάρξει τις τελευταίες δέκα ημέρες στην ομάδα της Κυπαρισσίας, μετά την τρίτη γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε δίχως να βγει νέα διοίκηση.

Ολο αυτό το διάστημα τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κάνουν προσπάθειες να βρουν άτομα που να στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, χωρίς μέχρι τώρα απτά αποτελέσματα.

Να θυμίσουμε πως ο Μπάμπης Κακούτης έχει .........

παραιτηθεί εδώ και περίπου ένα μήνα από την προεδρία του συλλόγου μετά από έξι χρόνια στην προεδρικό θώκο και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχίσει, παρά τις πιέσεις που δέχεται από συνεργάτες του και τον κόσμο.
Αυτό που έχει τονίσει είναι πως θα βοηθήσει με ένα χρηματικό ποσό όποια διοίκηση εκλεγεί, δίχως όμως να βρίσκεται αυτός στο νέο διοικητικό σχήμα.

Διάδοχη κατάσταση όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, κάτι που φαίνεται και από τις επαφές που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα.
Παράλληλα δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια ούτε από την δημοτική αρχή και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.
Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής προσπαθούν να βρουν ορισμένα άτομα που να είναι διατεθειμένα να δίνουν μία μηνιαία συνδρομή και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν υπάρχουν θετικά μηνύματα.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνει προσπάθεια να οριστεί και νέα γενική συνέλευση, γιατί σίγουρα οι ημέρες περνούν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Η ομάδα άλλωστε θα συμμετάσχει του χρόνου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και ο προγραμματισμός δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο.

Ηδη ο Χρήστος Γερολυμάτος που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο έχει αποτελέσει παρελθόν (συμφώνησε με τον Διαγόρα Βραχνέικων) και το πρώτο μέλημα του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα προκύψει πρέπει να είναι η εύρεση νέου τεχνικού.

Πηγή: Notos Sport

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι μπορώ εγώ να σου απαντήσω σε αυτό.
    Αλλά με το που ανέβηκαν στην Δ' Εθνική, έκαναν κατευθείαν πρόταση για συνένωση των ομάδων της Τριφυλίας σε μία δήθεν ισχυρή.
    Αλλα ψώνισαν απο σβέρκο.... Δεν τους έκατσε.

    Αν μπορούν, να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Οχι με δεκανίκια.

    ΕΡΑΝΗ: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς ο πρόεδρος της εράνης ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές και τα βαρίδια που μόνο κακό θα έκαναν στην ομάδα μας.
    Η ερανάρα πρέπει να παραμείνει αυτόνομη και ισχυρή.
    Σε κάποιο άλλο θέμα και μάλιστα σε σχόλιο διάβαζα ότι είχαν προτείνει και όνομα της νέας ομάδας που θα δημιουργούσαν από την συνένωση των τριών ομάδων της Τριφυλίας...
    Είναι αλήθεια αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι ακριβώς. Να σου εξηγήσω τι έγινε.
    με το που τελείωσε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ή μια αγωνιστική πρίν ο πρόεδρος της ομάδας του ΑΟΚ Μπάμπης Κακούτης έκανε μια πρόταση (αφού ήταν 100% βέβαιος ότι θα ανέβει ο ΑΟΚ στην Δ' Εθνική) για συγχώνευση των τριών ομάδων της Τριφυλίας σε μια με έδρα τα Φιλιατρά λόγω πολύ καλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων.

    Δεν θυμάμαι πως αλλά κάτι ειπώθηκε να ονομαστεί η νέα ομάδα "Τριφυλιακός"... Κάτι τέτοιο.
    Τωρα αυτό το πρότεινε ο Κακούτης??? Κάποιος Κυπαρίσσιος πολίτης...?? θα σε γελάσω. Δεν το θυμάμαι καθότι είναι πολυ καιρό αυτή η ιστορία. Νομίζω Τέλη Μαίου.

    Απ΄όποιον και αν ειπώθηκε αυτό (περί "Τριφυλιακού" για να αντιπροσωπεύει ΔΗΘΕΝ όλη την περιοχή και τον Δήμο έκτρωμα που έφτιαξαν) ήταν κάτι το ανεφάρμοστο.
    Και αυτό γιατί, ο ΑΟΚ δεν μπορεί να συγκριθεί ΠΟΥΘΕΝΑ και σε τίποτα με την Εράνη.
    Μιλάμε για πολύ διαφορετικά μεγέθη. Η Εράνη έχει πίσω της μια ιστορία μισού αιώνα, με επιτυχημένους παίκτες σε μεγάλα πρωταθλήματα, έχει βαριά ιστορία πίσω της, είναι η μοναδική ομάδα στην Μεσσηνία με 7 κύπελλα.... η μοναδική Τριφυλιακή ομάδα που έστω για μια χρονιά έπαιξε στην Γ' Εθνική....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συγκριθεί με τον ΑΟ Κυπαρισσίας.
    Ισως γι αυτό θέλησαν με την πρόταση αυτή να σβήσουν την βαριά ιστορία της.

    Αυτό δεν τους έκατσε. και δεν θα τους κάτσει.
    Να αποκτήσουν πρωτα την βαριά ιστορία της Εράνης και τότε να ερθουν ισότιμα να πουν την όποια πρόταση τους.
    Αλλά με ένα μηδέν στο πηλίκον πίσω σου ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ που λένε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,,,,ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποια κατηγορία παίζει???
    Σε πρωτάθλημα γειτονιάς των γραφείων της????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.