Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων. Επέστρεψε στην Α’ τοπική με ψηλά το κεφάλι.

Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Δ’ εθνική, ο Τέλος Αγρας επιστρέφει τη νέα χρονιά στην Α’ τοπική. Ηταν κάτι το αναμενόμενο που θα γινόταν ούτως ή άλλως, όμως ο τρόπος που υποβιβάστηκε ο Τέλος Αγρας ήταν αναμφίβολα ηρωικός. Δεν το λέμε αυτό για τις επιδόσεις του, που δεν ήταν και οι καλύτερες, αλλά για το ότι απλά και μόνο συμμετείχε στο πρωτάθλημα παρότι αυτό έμοιαζε με θαύμα πέρυσι στα τέλη Ιουλίου!

Ορισμένοι παράγοντες και παίκτες του ............

ιστορικού συλλόγου κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ομάδας και να μην γράψουν μία… μαύρη σελίδα στην ιστορία της, κάτι που θα συνέβαινε αν δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Ο Τέλος Αγρας τερμάτισε στην 14η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ξενοφώντα Κρεστένων συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς. Πέτυχε 26 γκολ και δέχθηκε 73, αριθμός σίγουρα πολύ μεγάλος.
Είχε απολογισμό 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 21 ήττες. Στους Γαργαλιάνους νίκησε 3 φορές και είχε 2 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ εκτός έδρας είχε απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η χρονιά που θα ήταν εξ αρχής δύσκολη και αυτό το ήξεραν άπαντες, ξεκίνησε με τον Σταύρο Αντωνόπουλο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Ο Φιλιατρινός τεχνικός δεν φοβήθηκε να αναλάβει μία ομάδα που δεν είχε ουσιαστικές ελπίδες παραμονής, όμως προς τα τέλη του πρώτου γύρου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Αγρα.

Τη θέση του πήρε ο παίκτης και «ψυχή» της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που είχε μάλιστα και τριπλό πόστο βοηθώντας πάρα πολύ και στα διοικητικά! Πάντως η φετινή χρονιά είχε και κέρδη για την ομάδα των Γαργαλιάνων και αυτά ήταν η χρησιμοποίηση πολλών ντόπιων παικτών, κάτι που δεν είχε συμβεί τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Συνολικά έπαιξαν 17 ποδοσφαιριστές από τους Γαργαλιάνους (εξ αυτών και αρκετοί νεαροί), κάτι σίγουρα πολύ σημαντικό που μπορεί να επενδύσει πάνω σε αυτό ο Τέλος Αγρας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο Τάσος Βαβαρούτσος με 7 γκολ, ενώ σκόραραν συνολικά 7 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο τερματοφύλακας Θανάσης Αλεξανδρόπουλος με
απευθείας βολέ!
Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Κώστας Μπάλλας που είχε 28 παρουσίες, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 26 παίκτες.

Πηγή: Notos Sport

ΣΧΟΛΙΟ
Ευχόμαστε ο Τέλος Άγρας φέτος να βρει τον Δρόμο του και να επιστρέψει του χρόνου στην Δ' Εθνική εκεί ακριβώς που του αξίζει να αγωνίζεται.
Η πτώση αυτή από την Δ' Εθνική στην Α' Τοπική να είναι μόνο μια σύντομη παρένθεση και ένα κακό όνειρο.
Πιστεύω ότι ο κάθε Φιλιατρινός και ο κάθε Γαργαλιανιώτης θα ήθελε την Εράνη και τον Τέλο Άγρα δυνατές ομάδες για το καλό και των δυο πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.