Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Επίτιμοι Δημότες Πατρών ο Άλκης Ξύγκας, Μπασακίδης Νικόλαος, Γεώργιος Σκαλαίος

Επιτιμους Δημότες Πατρέων ανακύρηχθηκαν οι Δήμαρχοι Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, Θουρίας Γιώργος Σκαλαίος και ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης.

Σύμφωνα με απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων ανακήρυξε Επίτιμους Δημότες όλους τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης που σπούδασαν στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας φοίτησε στην φαρμακευτική σχολή, ο Δήμαρχος Θουρίας κος Σκαλαίος φοίτησε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών με ειδίκευση στον ελληνικό πολιτισμό, και ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ειδική αυτή εκδήλωση πργματοποιήθηκε .......

στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων" στην Πάτρα, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010.
Ο Δήμαρχος της πόλης κος Ανδρέας Φούρας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακήρυξε επίτιμους Δημότες της πόλης των Πατρέων.

Η τελετή ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών, προς τιμήν των Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα ιδρύματα της πόλης.

Από τον Δήμαρχο Πατρέων κο Ανδρέα Φούρα και τις πρυτανικές αρχές των πανεπιστημίων της πόλης, παρουσία των πολιτικών αρχών της περιοχής, επιδόθηκε στους τιμώμενους η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία έγινε η ανακήρυξή τους σε επίτιμους Δημότες της πόλης.


a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://img175.imageshack.us/img175/3747/44811392.jpg">

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.