Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη: Παιδική χαρά Φιλιατρών. Τόπος αναψυχής ή εστία μόλυνσης?

Ένα μήνυμα γεμάτο αγανάκτηση λάβαμε από συμπολίτη μας και αναγνώστη του Φιλιατρά News στο οποίο εκφράζει την οργή του για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά της πόλης μας.
Ένας τόπος που παίζουν παιδιά, είναι γεμάτος σκουπίδια και κομμένα κλαδιά και κανένας από τον Δήμο δεν λέει να το καθαρίσει.
Οι εικόνες που μας στέλνει είναι εικόνες επιεικώς απαράδεκτες.

Ο αναγνώστης μας αναφέρει συγκεκριμένα στο μήνυμα του.

Διαβάστε: .......

Εικόνες ντροπής από την παιδική χαρά στο κέντρο της πλατείας μας.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της ντροπής που τράβηξα σήμερα αγανακτισμένος για την εικόνα του χώρου οπού παίζουν τα μικρά παιδιά. Έκανα υπομονή αρκετό καιρό έχοντας μια ελπίδα ότι θα καθαριστεί ο χώρος αλλά μάταια τα σκουπίδια, τα ξερόχορτα και τα κομμένα κλαδιά εκεί.

Ντροπή και αίσχος στον Δήμο Φιλιατρών για την "ανικανότητα - αδιαφορία" στο να χειριστεί το θέμα.

Γιώργος.

Κε Δήμαρχε και κύριε αντιδήμαρχε πόσο δύσκολο είναι να δώσετε εντολή σε κάποιον οδοκαθαριστή να πάει να μαζέψει τα σκουπίδια από την παιδική χαρά???
Δείτε τις εικόνες ντροπής που μας στέλνει ο αναγνώστης μας.





15 σχόλια:

  1. Συγχαρυτήρια στο Κο Γιώργο για αυτή του την παρατήρηση.
    Δυστυχώς Κε Γιώργο ο Δήμος Ασχολείτε με άλλα πράγματα πιο ουσιώδη.
    Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κε Γιώργο το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν κάποιοι ενεπάγγελτοι τον μισθό και κατά τα άλλα αυτός που φταίει για το κατάντημα της παιδικής χαράς είναι οι διπλανές πόλεις.
    Ευτυχώς που ήρθε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και ελπίζουμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ευτυχώς που ήρθε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και ελπίζουμε ότι κάτι καλύτερο θα γίνει για την πόλη μας."

    Καλά. Περίμενε κι έρχεται με βήμα χελώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο που αναφερεστε στο θεμα!μενω στην αθηνα και οταν ερχομαι φιλιατρα αποφευγω να περασω απ'την πλατεια γιατι τα δυο παιδια που εχω θελουν να παιξουν στην παιδικη χαρα,αλλα πως να να πει κανεις σε ενα παιδι οτι η βρωμα και και η μολυνση κανουν παρτυ στην παιδικη χαρα του δημου?Την τελευτεα φορα που επαιξε ο γιος μου εχασε... τα παπουτσια του γιατι ηταν μεσα στο σκατο!!!τον πηγα ξυπολυτο σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε κ.Γιωργο χωρις να εχεις κανενα αδικο ,και οχι μονο ειναι ντροπη για την Δημοτικη αρχη ,και δη για κεινον τον Αντιδημαρχο υπευθυνο καθαριοτητας,
    Αλλα φιλε μου οι Εθελοντες δεν ειναι αυτοι οι 10 που χειριζονται τα δημοτικα ,ειναι η ομαδα που εφερε την αλλαγη στα Φιλιατρα ,που καθαρισε την πολη απο μια λαιλαπα ,ας μην ξεχναμε σε ποι α κατασταση ειχαν φερει τον Δημο μας οι προκατεχοντες των Εθελοντων.
    Βεβαιως 8 χρονια μετα υπαρχουν ψεγαδια ,που λογω αμελειας ,η αλλων λογων ,οχι παντως αδιαφοριας ,γιατι παιδια εχουν απ ολες τις παραταξεις ,δεν ειναι καποιοι περισσοτερο ενδιαφερομενοι για ζητηματα που αφορουν τα παιδια.
    Ενταξει και απ την αλλη εχουνε βολευτει στο Δημο αρκετοι "συγγενεις" και φιλτατοι.
    Γι αυτο και γινονται εκλογες καθε 4 χρονια ,για να αλλαζουν αυτοι που ειδαν το Δημο ως μεσο εξυπηρετησης συμφεροντων,αυτους πρεπει να μαυρισει ο λαος με την ψηφο του τοσο για την Δημοτικη Κοινοτητα Φιλιατρων οσο και στο Δημο Τριφυλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ 1000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι φίλε μου αυτός μας φταίει και ο καθένας εκεί μέσα, δική τους δουλεία είναι όλα αυτά αυτοί επιτρέπουν αυτήν την κατάσταση με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που τους διακατέχει. Δεν θα ρίξω ελαφρυντικά σε κανέναν τα βλέπουν και οι ίδιοι καθημερινά εκεί γύρω τριγυρνούν, πραγματικά θα ντρεπόμουν στην θέση τους να βλέπω αυτήν την κατάντια ξέροντας ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε γιωργο η παρατηρηση σου ηταν ευστοχη.Μακαρι καποιοι σε εκεινο το ερμο το δημαρχειο να ευεσθητοποιη8ουν και να στειλουν εναν ανθρωπο να τα μαζεψει αλλα και γενικοτερα να φροντισουν να κοιταξουν λιγο την εικονα της πολης μας.τα σκυλια που κυκλοφορουν ελευ8ερα καθε βραδυ ειναι περισσοτερα απο του ανθρωπους.Ελεος πια.Τα δημοτικα συμβουλια καθε βραδυ για τον καλλικρατη μας εφαγαν.Θελαμε και εδρα τρομαρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MHN ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ Ο κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ!!
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ, ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΡΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΩΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ!!
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ???
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!
    ΠΡΙΝ 2 ΣΑΒΒΑΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΛΑΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΦΩΤΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?? ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ??
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ (ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ)Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ!!
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!
    ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!
    ΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΣΚ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
    ΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ???!!!!! ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ... ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΩΔΕΣ!!!! "ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ" ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.. ΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ!!!!
    ΕΝΑ ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FILIATRA NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΧΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Κ...Υ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι που διαβάζετε το φόρουμ εσείς εκεί στον δήμο και σήμερα στείλατε επιτέλους ενα συνεργείο και καθάρισε την παιδική χαρά. Δηλαδή για δουλέψετε και για να κάνετε αυτά για τα οποία σας εκλέξαμε θέλετε σπρώξιμο?
    Θα επανέλθω για να σας ξανασπρώξω.
    ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.