Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Παρόν στην πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ ο Φιλιατρινός Νίκος Λυμπερόπουλος

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχε σήμερα το πρωί (08.00) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην εκείνων που έχουν πάρει άδεια από τον προπονητή, έδωσαν το παρών στους Θρακομακεδόνες. Παρόντες ήταν και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες παίκτες, οι Λυμπερόπουλος, Έντερ, Αργυρίου και Ματεντζίδης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λεονάρντο, καθώς έφτασε με μια μικρή καθυστέρηση και του γνωστοποιήθηκε ότι θα προπονηθεί το απόγευμα με την ομάδα.
Στο προπονητικό κέντρο παρευρέθηκε και ο πρόεδρος ........

της ομάδας κ.Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος πριν την έναρξη της προπόνησης καλωσόρισε τους παίκτες, μαζί με τον προπονητή της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς.

..........

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, δήλωσε:
«Ξεκινά μια καινούρια χρονιά και εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία. Αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια. Ξεχνάμε ότι έχει γίνει στο παρελθόν. Είμαστε αισιόδοξοι, θέλω να μεταφέρω αυτή την αισιοδοξία, ώστε να καταφέρουμε πράγματα όταν είμαστε ενωμένοι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εύχομαι και ευελπιστώ ότι θα έχουμε και ποιοτικές προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε το καλύτερο». Για το αν πιστεύει ότι η δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ μπορεί να συνδυαστεί με ένα πρωτάθλημα, τόνισε: «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω στον εαυτό μου, στους συμπαίκτες μου, βαδίζουμε όλοι στον ίδιο δρόμο. Όλοι θα είμαστε μία γροθιά για να είναι η ΑΕΚ ιδιαίτερα ανταγωνιστική του χρόνου».

Πηγή: ΑΕΚ FC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.