Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νέο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ στις 16 Ιουνίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο πραγματοποιούν την Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 19:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με αίτημα την «απόκρουση των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης».

Τα δύο κορυφαία συνδικάτα προειδοποιούν ότι «οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα και τις αντιδράσεις τους για να αποτρέψουν και να ακυρώσουν τις προσπάθειες ανατροπής της κοινωνικής ασφάλισης.»

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 15 ........

Ιουνίου, το προεδρείο της ΓΣΕΕ θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο θα θέσει «όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους της χώρας μας».

Αναβολή της συνάντησης για την ΕΓΣΣΕ

Την ίδια ώρα, η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε αναβολή της προγραμματισμένης για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουνίου συνάντησης για τη διαπραγμάτευση της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) «λόγω απουσίας αντιπροσώπων των εργοδοτικών οργανώσεων».

Η ΓΣΕΕ δηλώνει αποφασισμένη να εντείνει και να κλιμακώσει τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις της για την υπογραφή μια ικανοποιητικής ΕΓΣΣΕ «που θα ισχυροποιεί τον θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων και θα ικανοποιεί τα δίκαια οικονομικά και εργασιακά αιτήματα των εργαζομένων».

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει ο Άγιος Δεσπότης Τριφυλίας και Ολυμπίας να παραβρεθεί σε αυτό το εργατικό Συλλαλητήριο όπως καλώς είχε τονίσει και Δ.Σ του Δήμου Κυπαρισσίας.
    Για να δούμε θα πάει.Δεν νομίζω.
    Μόνο για παληκαρισμούς επιμένω είναι ο πνευματικός μας να πελεκάει διάκους και να τσαμπουκαλεύεται σε παπάδες όπως τελευταία έγινε στην Σπηλιά της Αγίας Μαύρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.