Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τελικός Α1 μπάσκετ - Πράξη τρίτη

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός βρίσκονται στο 1-1 και η αποψινή (21:45 - ΣΚΑΪ) τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ αναμένεται να κρίνει πολλά. Ο νικητής θα κάνει το 2-1 και θα φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης. Κατάμεστο αναμένεται και σήμερα το ΟΑΚΑ.

Οι δύο πρώτοι «αιώνιοι» τελικοί είχαν τελείως διαφορετική εικόνα.
Στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήταν η ..........

μοναδική ομάδα που υπήρχε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν απολύτως φυσιολογικά στο 1-0 με την τελική διαφορά των 19 πόντων να είναι μάλλον… κολακευτική για τους «ερυθρολεύκους». Μέσα σε τέσσερις ημέρες, όμως, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει το 1-1. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και κυρίως είχε τον τρόπο να το πάρει. Έτσι, η σειρά ήρθε στην ισορροπία.Το αποψινό τρίτο ματς της σειράς αναμένεται να κρίνει πολλά. Η ομάδα που θα φύγει νικήτρια απόψε από το ΟΑΚΑ έχοντας κάνει το 2-1 θα βρεθεί μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κανονικά ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης θα αγωνιστεί κανονικά στον τρίτο τελικό της σειράς. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού έλαβε μέρος στην χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού» και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το αποψινό ματς. Το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση των «πρασίνων» έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αφού εξέφρασε τη στήριξη του και την πίστη του στην ομάδα, ζήτησε από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση.

Με θάρρος και θράσος

Ο Ολυμπιακός… δεν κατέβηκε στον πρώτο τελικό των τελικών. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν φοβισμένοι στο πρώτο ματς της σειράς με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 19 πόντους διαφορά και αν ο Παναθηναϊκός δεν έριχνε ρυθμό στο τέλος, η διαφορά μπορεί να ήταν και πολύ μεγαλύτερη. Στο παιχνίδι του ΣΕΦ, όμως, οι Πειραιώτες έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους. Τι διαφορετικό έκαναν σε σχέση με το πρώτο ματς; Είχαν θάρρος και θράσος. Δύο στοιχεία που θέλει να δει από τους παίκτες του και απόψε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.