Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Playmate 2010 η Κάτια Δέδε [ VIDEO ]

Η Κάτια Δέδε ανακηρύχθηκε Ελληνίδα Playmate 2010, και η στέψη της έγινε στη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς που φιλοξενήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός από την Playmate 2009, Έφη Κυριάκου. Η Κάτια ήταν το φαβορί από την αρχή, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας του ανδρικού πληθυσμού. Είναι ξανθιά με πράσινα μάτια, με ύψος 1,77 και διαστάσεις 82x60x90. Γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει όμως ρίζες από Ουκρανία.

Από το site του Playboy μαθαίνουμε ότι η ........

Κάτια Δέδε είναι 22 ετών και σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών, ενώ είναι επαγγελματίας μοντέλο που ονειρεύεται την καταξίωση και στις πασαρέλες του εξωτερικού. Είναι μανιώδης…συλλέκτης μαγιό, ενώ αγαπάει την ζωγραφική και το σκι.

Η τελετή των Playmate 2010 έχανε σε ρυθμό και ενδιαφέρον, ενώ ενοχλητικό ήταν και το φαινόμενο να συλλαμβάνει η κάμερα τα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και το κοινό να αδιαφορούν για τα συμβαίνοντα επί της σκηνής. Θυμίζουμε ότι οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη ενώ –μεταξύ άλλων- μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν η Κατερίνα Στικούδη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Χρήστος Χατζηβασιλείου και η Μαρία Σταματέρη.

Στους υπόλοιπους τίτλους της βραδιάς είχαμε «Super Star» η Νατάσσα Λυμπερίδου (#1), «Playgirl» η Ανδρεανή Τσάφου (#10), «Αναπληρωματική Playmate 2010 η Ειρήνη Κεβεζέ (#2) και «Playboy TV» η Αλεξάνδρα Ιωαννοπούλου (#7).

Δείτε το Video με την στέψη της Κάτιας Δέδε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.