Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός. Απόψε ο τελικόςτης Euroleague

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00 ΣΚΑΪ) την ισπανική Μπαρτσελόνα στον τελικό του φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με την προϊστορία, σε σύνολο δέκα αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 3 νίκες (όλες εντός έδρας) και 7 ήττες (5 εκτός-2 εντός).

Επιπλέον, στο πλαίσιο του φάιναλ φορ, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και στον τελικό του 1997, ο οποίος διεξήχθη στο «Παλαέουρ» της Ρώμης. Εκεί οι Πειραιώτες νίκησαν 73-58 τους «μπλαουγκράνα» και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Ντέιβιντ Ρίβερς με 26 πόντους.

Πέρυσι, έπαιξαν επίσης, στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ του ..........

Βερολίνου όπου οι Καταλανοί επικράτησαν 95-79.

"Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στο μεταξύ, αγωνία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στον τελικό. Ο Σέρβος γκαρντ, όχι μόνο δεν προπονήθηκε χθες, αλλά παρέμεινε στο δωμάτιό του, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που έγινε στο Παρίσι, στο περιθώριο του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.