Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Γιώργος Καραμπάτος: Καλή επιτυχία στην Costa Navarino

Επιστολή προς τον πρόεδρο της TEMES Α.Ε. Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας κος Γιώργος Καραμπάτος στην οποία εύχεται κάθε επιτυχία στην μεγάλη αυτή Τουριστική επένδυση που πραγματοποιήθηκε στον Νομό μας και ευχήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ αυτής και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Ο κος Καραμπάτος αναφέρει: ........

Αγαπητέ μας Καπετάν Βασίλη,
Η σημερινή ημέρα, που φέρνει την έναρξη εργασιών του τουριστικού συγκροτήματος COSTA NAVARINO, είναι «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ», όχι μόνο για τον Όμιλο σας αλλά για ολόκληρη τη Μεσσηνία, που υποδέχεται την μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη τουριστική επένδυση, που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στη Χώρα μας.
Μια επένδυση, που λόγω του μεγέθους της, χρειάστηκε περίπου δέκα χρόνια για να μπορέσει να υπερβεί την πληθώρα των γραφειοκρατικών προβλημάτων και να λάβει τις αναγκαίες εγκρίσεις, ώστε να περάσει σε στάδιο κατασκευής.

Γνωρίζουμε, ότι πέρα από τις επιχειρηματικές παραμέτρους του όλου εγχειρήματος, η δημιουργία και η λειτουργία της επένδυσης αποτελούσε για σας ένα ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, που αποσκοπούσε κυρίως στο να προσφέρετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας ανάπτυξη και ευημερία. Είμαστε βέβαιοι, ότι τώρα, που το όνειρο πραγματοποιείται, θα αισθάνεστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη δικαίωση της επιμονής και των κόπων σας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην COSTA NAVARINO, έχοντας πλήρη συνείδηση, ότι η επιτυχία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον της Πύλου και ολόκληρης της Μεσσηνίας και ελπίζουμε σε συνεργασία μεταξύ αυτής και του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να συνδέσουμε και δικές μας συμβατές δραστηριότητές με τη λειτουργία και τα δρώμενα του συγκροτήματος.

Με βαθειά εκτίμηση,
Γεώργιος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.