Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ποιους Υπουργούς της ΝΔ στέλνει στην Εξεταστική και στο ΣΔΟΕ η κυβέρνηση

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι θα τιμωρηθούν οι πολιτικοί που έφταιξαν για την οικονομική κατάντια της χώρας, η κυβέρνηση συγκεντρώνει στοιχεία για κακαοδιαχείριση και σπατάλη υποργών της ΝΔ, τα οποία θα φέρει στη Βουλή τον επόμενο μήνα, όταν θα ξεκινήσει το έργο της η Εξετεστική Επιτροπή για την οικονομία.

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης έχουν μπει οι πρώην Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και Γιάννης Παπαθανασίου που υπέγραφαν κάθε δαπάνη, ο πρώην υπουργός Τουρισμού κ. Κ.Μαρκόπουλος που.......

ήδη βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη διάδοχό του κυρία Αντζελα Γκερέκου, οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης κ. κ. Ευ. Μπασιάκος και Σ. Χατζηγάκης μετά τις αποκαλύψεις για σπατάλες από τη διάδοχό τους κυρία Μπατζελή, οι πρώην υπουργοί Παιδείας κκ. Α.Σπηλιωτόπουλος και Ευρ.Στυλιανίδης, μετά τις καταγγελίες της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου και οι κκ. Μ. Λιάπης και Γ. Βουλγαράκης λόγω της εμπλοκής τους στις προμήθειες της Siemens.Τα παραπάνω αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής" που αναφέρει ότι όλοι οι υπουργοί άρχισαν να στέλνουν στο Μέγαρο Μαξίμου φακέλους και στοιχεία για όλα τα αδικαιολόγητα κονδύλια που έχουν εντοπίσει στα υπουργεία τους και στη συνέχεια θα τα αποστέλλουν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ το "Πρώτο Θέμα", αναφέρει ότι το ΣΔΟΕ θα αρχίσει εφόδους σε πολιτικούς που έχουν πλουτίσει απότομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, έλεγχοι θα γίνουν σε μεγαλοστελέχη της πρώην κυβέρνησης και συγκεκριμένα σε Βουλγαράκη, Λιάπη, Αλογοσκούφη, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Μπασιάκο, Δούκα, Ρουσόπουλο κ.α.

Πηγή: the best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.