Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Δεκτή έγινε η πρόταση του Δήμου Φιλιατρών για κοινό δήμο με τους Γαργαλιάνους.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο

Με μια 3ωρη συνεδρίαση το Δημοτικό συμβούλιο Γαργαλιάνων έκανε δεκτή με ψήφους 11 Υπέρ και 5 κατά την χθεσινοβραδυνή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών για την συγκρότηση ενιαίου Δήμου ανάμεσα στις δυο πόλεις με όνομα Δήμος Φιλιατρών και έδρα τους Γαργαλιάνους.

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Γαργαλίανων Σταύρος Καλοφωλιάς σε δήλωση που παραχώρησε αποκλειστικά σε συντάκτη του Φιλιατρά News που βρέθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Γαργαλιάνων.

Ρεπορτάζ αύριο.



35 σχόλια:

  1. Ανώνυμε Ελπίζω ότι δεν χρειάζεται ειδική εξήγηση γιατι το σχόλιο σου πήρε τον πούλο και δεν δημοσιεύθηκε. Εσένα λεω με το ρολόϊ και τα μπαράκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΥΠΕΡ ΚΑΙ 5 ΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑ... ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
    1.ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.
    2.ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ,ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    3.ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ.
    4.ΞΕΧΑΣΑ ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΠΡΠΟΙΚΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ.
    5.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΤΑΡΠΕΖΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ FAN FILIATRINOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.
    ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΜΑΡΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε moderator το περίμενα ότι θα γίνει έτσι. Κάποιοι έχετε αποφασίσει για το τι θα γίνει. Υποστηρίξτε λοιπόν την συνένωση με τους Γαργαλιάνους, με όρους όπως βολεύει αυτούς. Εσείς θα χάσετε, εγώ τις διακοπές μου κάνω "στο χωριό", οπως συνηθίζετε να λέμε τα τελευταία χρόνια. Και ο μοναδικός δεσμός μου με το μέρος - εντός της εντοπιότητας - ειναι η μάνα μου. Όταν και αυτή "φύγει" τότε μπορεί να αλλάξω και τον προορισμό των διακοπών μου, η Ελλάδα ειναι γεμάτη απο όμορφα μέρη...Στηρίξαμε και ετούτο εδώ το site αλλά και τον Δήμαρχο, γιατί πιστέψαμε ότι - όπως ανάφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος στο Δ.Σ. - πάμε για εναν αυτόνομο Δήμο ή τουλάχιστον για διευρυμένο Δήμο Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά. Αυτό και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο για τα δικά μας Φιλιατρά, έτσι όπως τα ονειρευτήκαμε. Τα δικά σας λοιπόν Φιλιατρά, μπορείτε να τα πάτε στους Γαργαλιάνους, στη Βάλτα, στη Μάλη, στη Μάραθο, όπου θέλετε.Εμείς θα τα κρατήσουμε στην καρδιά μας και στην μνήμη μας. Εκεί κανένας moderator δεν μπορεί να κόψει ή να λογοκρίνει. Έγραψα ακόμα ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έκανα και την πρόταση για την χρήση του Δημαρχείου και του ρολογιού - σήμα κατετεθέν - της πόλης. Κακή-καλή ήταν μια πρόταση. Εσύ τι προτείνεις για τα 2 αυτά κτίρια? Για να ακούσουμε και την γνώμη σου...
    Και θα σου δώσω και μια φιλική συμβουλή. Μάθε να προβάλεις όλες τις απόψεις, η επιλεκτική λογοκρισία ειναι κακό πράγμα...στις μέρες που διανύουμε.
    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΑΜΑ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΛΙΑΝΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΛΙΑΝΟΥΣ ΕΔΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ !!!!!
    ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
    ΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραίο φρασεολόγιο εχεις filiatra news (βλεπε:το σχόλιο σου πήρε τον πούλο )!!!!!!!!!!!!!!!!
    τι να σε κάνει η Κυπαρισσία εσένα, αντε Γαργαλιάνους! Ξέρω οτι δεν θα το δημοσιευσεις γιατί δεν σε συμφέρει, αλλά εγω ετσι κι αλλιώς για να το διαβάσεις εσύ το γράφω. Πόσο σε λυπάμαι να'ξερες! Εσύ , το ήθος, η ανάπτυξη, η απαγκύλωση και ο πολιτισμός δεν θα συναντηθείτε ΠΟΤΕ.καλό μεσημέρι καημενούλι................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρός ανώνυμο 10:34
    Ενω το σχόλιο σου ήταν καθαρά κριτική και μπορούσε να δημοσιευθεί, εν τούτοις προτίμησες στο τέλος αν το απορρίψεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ με αυτούς τους χαρακτηρισμούς που εγραψες.
    ΕΓΩ σου φταίω????

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 2:11
    Όπως βλέπεις το δημοσίευσα. Ειναι δικαίωμα μου να γράψω τις απόψεις μου για το μέλλον των Φιλιατρών. Και φυσικά δεν εξυπηρετούν κανένα συμφέρον αλλα αποβλέπουν ΜΟΝΟ στο καλό της πόλη μας. Και το καλό της ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ δεν είναι με την πλευρά της Κυπαρισσίας.

    Ο καθένας μπορεί να γράψει την άποψη του σε κόμιο επίπεδο. Γι αυτο και τα μηνύματα περνάνε απο έγκριση πριν εμφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου moderator, θα συμφωνήσω αν θές με το γεγονός ότι ίσως υπερέβαλα σε κάποιους χαρακτηρισμούς. Έχω δεί - και έχω γράψει και δεν θα το αρνηθώ - πολύ χειρότερα πράγματα για τους Κυπαρίσσιους σε άλλα posts. Νομίζω ότι δεν ειναι της παρούσης να σου θυμίσω τι έχω γράψει. Τότε γιατί δεν μου αφαίρεσες το λόγο? Αυτά βεβαίως τα έγραφα για τους άλλους θα μου πείς, γιαυτό δεν σου τον αφαίρεσα. Λογικό. Οι χαρακτηρισμοί λοιπόν - αν και βαρύτατοι, θα συμφωνήσω - ήταν χαρακτηρισμοί αγανάκτησης γιατί βλέπω - με λύπη μου - ότι υπάρχει ενα σχέδιο και εκ μέρους σου προώθησης της ιδέας για συνένωση των δυο Δήμων με όνομα Φιλιατρά και έδρα τους Γαργαλιάνους. Ατεκμηρίωτα. Έχεις μάθει τα χρέη του συγκεκριμένου Δήμου? Τους Γαργαλιάνους τους θεωρείς Δήμο ή πόλη ισάξια της δικής μας? Και μάλιστα όχι να κάνουμε εμείς Δ.Σ. για το αν θα τους δεχτούμε, αλλά να κάνουν αυτοί και να "μας δέχονται" με ισχνή πλειοψηφία!!! Αυτό ειναι το αίσχος, αγαπητέ moderator, και όχι οι χαρακτηρισμοί μου περί ακινήτων, έστω και ιστορικών όσον αφορά το ρολόι τουλάχιστον. Θα επιμείνω όμως, και θα σε προκαλέσω για μια ακόμη φορά: Τι χρήση θα έχουν τα κτίρια αυτά? Δημαρχείο και ιστορικό ρολόι?
    Φιλικά
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε έχει πάλι έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να δούμε με ποιους θα πάμε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά μετά από πολύ μα πάρα πολύ επιθετική πολιτική εκ μέρους του Δημάρχου οι Γαργαλιάνοι υπέκυψαν και θα υποχωρήσουν, θα δεχθούν να γίνουν έδρα δήμου!!!. Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίστηκαν γι΄αυτό η αγάπη τους για τα Φιλιατρά ή τ α ν μεγάλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ!!!
    ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διευρημένος Δήμος Φιλιατρών που περικλείει και την πόλη των Γαργαλιάνων...ΣΩΣΤΗ απόφαση...ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΚΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας καταλάβουν όσοι διαφωνούν ότι ο Δήμος Φιλιατρών έτσι μεγαλώνει και απλά η έδρα θα βρίσκεται σε μια πόλη του μεγάλου Δήμου Φιλιατρών.
    Είναι σημαντικό για μένα οτι πάντα θα υπάρχει στο Χάρτη ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΛΕΟΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ ου φίλε Γιώργο (γιατι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι πλήν του γεγονότος ότι διαφέρουν οι απόψεις μας) θα σε παρακαλούσα τώρα ψύχραιμα να κάτσεις και να σκεφτείς λίγο τους χαρακτηρισμούς που εκανες στο τελος του σχολίου σου. Αυτές οι δύο λεξεις ηταν αρκετές (και μια ακόμα να ήταν) να κόψουν ολόκληρο το σχόλιο σου.

    Το 99% του σχολίου ήταν για Δημοσίευση. Το αναίρεσε αυτό το 1%. Αξίζει?????

    Αλλα ειλικρινά στο λεω ότι δεχομαι πως εκανες τους χαρακτηρισμούς εν βρασμώ ψυχής. Τωρα που είσαι ψύχραιμος για σκεψου. Αξιζε να τους κανεις?

    Νομίζω ότι κανενας μας δεν θελει να δει την πόλη του να μαραζώνει και να δέχεται πλήγματα.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς ο δρόμος με την Κυπαρισσία θα ήταν καταστροφικός για τα Φιλιατρά. Σκεφτείτε μόνο τι εχουν χάσει τα Φιλιατρά για χάριν της Κυπαρισσίας.

    Τωρα πάμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Να φτιάξουμε έναν ισχυρό Δήμο με σχεδόν 19-20 χιλιάδες κατοίκους.
    Η Κυπαρισσία μας θελει γιατι πολυ απλά ως δήμος με μεταπρατική οικονομία (Δημόσιοι Υπαλληλοι) έχουν τριτογενή τομέα παραγωγής και πολυ μικ΄ρο πρωτογενή. Δεν μπορεί να σταθεί έτσι.

    Εμείς πάλι έχουμε τον βασικότερο παράγοντα παραγωγής που ειναι ο πρωτογενής. Τα αγροτικά προϊόντα. Είμαστε το δευτερο αγροτικό κέντρο στην Ελλάδα. Συμβάλουμε τα μέγιστα στην Εθνική Οικονομία. Τι προσφέρει η Κυπαρισσία??? Τους Δημόσιους υπαλλήλους της????

    Είμαι βέβαιος ότι ο νεος Δήμος θα πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    Δείτε με άλλο μάτι τον Νεο Δήμο. Μην κοιτάτε μόνο τι σας βολεύει.

    Οι Φιλιατρινοί που αυτη την στιγμη ΖΟΥΝ τα μαγαζιά της Κυπαρισσίας είμαι σίγουρος ότι αν σταματήσουμε να πατάμε (προσωπικά έχω πάνω απο 3 μηνες να πιώ καφέ στην Κυπαρισσία) θα κλείσουν.
    Μέχρι τώρα τους έχουμε κάνει κυρίους. Μπορούμε να τους κανουμε επέτες. Γιατι δεν θα μπορούν οι Δημόσιοι υπάλληλοι να τους ζήσουν.

    Σκεφτείτε τα λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο νέος Δήμος Φιλιατρών είναι πλέον το κέντρο βάρους της Δυτικής Μεσσηνίας, τα λιγούρια των πολυκατοικιών της Κυπαρισσίας...ας πάνε να μείνουν εκεί, Μπραβο στους δύο δημάρχους που έβαλαν τις βάσεις για μιά πανίσχυρη πόλη στη Δυτ. Μεσσηνία, μπράβο τους που πήγαν κόντρα στο ρεύμα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για δυναμικό παρόν και μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ.Ο ΛΑΟΣ ΛΕΙ ΟΧΙ .
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ..η ανάπτυξη πάει νότια, είναι οφθαλμοφανές αυτό, ο νέος δήμος Φιλιατρών πρέπει να διεκδικήσει την Δνση Γεωργίας, το Δασαρχείο και πολλά άλλα από την Κυπαρισσία και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχει γιατί θα είναι υπερτριπλάσιος σε πληθυσμό πλέον απο το Δήμο Κυπαρισσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μου αρέσει που θα υπάρχει δήμος Φιλιατρών για πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υποχώρησαν οι Γαργαλιάνοι να γίνουν έδρα τα φιλιατρά στην μεταξύ των δημάρχων συμφωνία με την όποια ονομασία του δήμου.
    Τι επιλογή είχαν; ήταν μόνοι τους στην άκρη ενός "μεγάλου τριφυλιακού δήμου" με έδρα την Κυπαρισσία 30χλμ μακρία και θα τους δίναμε την ευκαιρία άν ήθελαν (θα υποχρεώνονταν τελικά λόγω αδιεξόδου) να είναι σε έδρα 15χλμ πιο κοντά.
    Έπρεπε αυτοί να παρακαλούν να μας προτείνουν και εμείς να το σκεφτόμαστε και όχι το ανάποδο!
    Γιατί ο Δήμαρχος υποχώρησε στην έδρα;
    Ήταν ανένδοτος ο Καλοφωλιάς ακούστηκε. Το ίδιο και ο δικος μας θα έπρεπε, γιατί δεν ήταν;
    Είναι γνωστό ότι όποιος χανει τα περισσότερα υποχωρεί και στην περίπτωσή μας οι Γαργαλιάνοι.
    Αν έφερνε πρόταση με έδρα φιλιατρά δεν θα περνούσε από το συμβούλιο; Φυσικά και θα περνούσε. Μετά τη επιλογή θα είχαν οι Γαργαλιάνοι; Αν ψήφιζαν όχι θα πήγαιναν στην Κυπαρισσία αν ναι στα Φιλιατρά, τι θα προτιμούσαν; Αυτό που κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 4:10.
    Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
    Παπαγαλάκια είστε εσείς που θελετε την πλευρά της Κυπαρισσίας. Ισως γιατί πάτε να υποστηρίξετε συμφέροντα πιθανού υποψηφίου????? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

    Όσο για το αν είμαστε οι νεκροθαύτες των Φιλιατρών εμείς που λεμε ΝΑΙ σε δεύτερο Δήμο στην Τριφυλία... θα σου πω ότι οι νεκροθαύτες των Φιλιατρών όπως το λες, είναι αυτοί που σήμερα στηρίζουν πλευρά Κυπαρισσίας και αυτοί που πιστεύετε ότι θα μας δώσουν την έδρα οι Κυπαρίσσιοι.
    Εδω ολόκληρη μηχανοραφία κάνανε με το loby των Κυπαρίσσιων βουλευτών για να πάρουν την έδρα. Και θέλουν κάποιοι να την διεκδικήσουν για να την φέρουν στα Φιλιατρά??
    Δηλαδή πιστεύει κανένας -εκτός και αν είναι μειωμένης αντίληψης- ότι θα έχει κάποιος το βάζο με το μέλι (Κυπαρισσία την έδρα) και θα το δώσει στον άλλον που κλαίγεται (Φιλιατρά για την έδρα)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω θέλω Δήμο Φιλιατρών και ας είναι το Δημαρχείο όπουδήποτε...θέλω να υπάρχει στο Χάρτη ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και ας είναι το κτίριο του δήμου σε ένα προάστιο μας οπως θα είναι οι Γαργαλιάνοι σε λίγα χρόνια, γιατί στο μέλλον η απόσταση μεταξύ μας θά έχει εκμηδενιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ moderator, φυσικά και δεν μας χωρίζει τίποτα και μάλλον ειναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν. Όσο για την Κυπαρισσία έχουμε συζητήσει πολλές φορές και έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Και μάλλον εγώ έχω βρίσει πολύ περισσότερο ίσως απο όλους εδώ μέσα. Αλλά όχι και να κάνουν Δ.Σ. οι Γαργαλιάνοι για το αν θα μας δεχτούν, αντί να παρακαλάνε, γιατί και αυτοί χωρίς εμάς πάνε χαμένοι. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ θα πρέπει να είμαστε οι ρυθμιστές των πραγμάτων. Πές το εγωισμό, πες το περηφάνεια, πες το όπως θέλεις, Θέλω όμως εμείς να κάνουμε το κουμάντο, γιατί μας αξίζει. Μην λέμε λοιπόν επιτυχία μας το γεγονός ότι μετά απο Δ.Σ. οι Γαργαλιάνοι συμφώνησαν. Να μην το συζητάμε καθόλου πρέπει.
    Και δεν θα απαντούσα αλλά ομολογώ ότι με πείραξε λίγο η φράση σου "τον πούλο".
    Φιλικά
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙ ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
    ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ.... ΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ)ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑ.Ε, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με καλύπτει απόλυτα το σχόλιο σου ανώνυμε 5:29.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δήμος Φιλιατρών με έδρα τα Φιλιατρά;
    μην ψάχνουμε για μαλάκες στους Γαργαλιάνους...προσωπικά πιστεύω ότι έγινε μια έντιμη συμφωνία με προοπτική και μέλλον, με την επένδυση του Κωνστανακόπουλου η ανάπτυξη «τραβάει» νότια.
    Θεωρώ ΣΟΦΗ την απόφαση των δύο δημάρχων...και σαν φιλιατρινός λέω ΜΠΡΑΒΟ στον Αλκη, παρέλαβες Δήμο Φιλιατρών φίλε Αλκη και κατάφερες στη σημερινή συγκυρία να διατηρήσεις το δήμο που παρέλαβες...σημασία δεν εχει που θα βρίσκεται το κτίριο....σημασία εχει για μένα ότι θα υπάρχει πάντα ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδιά όπως διαπιστώνετε σιγά σιγά το θέμα πέφτει και πιο χαμηλά.
    Σε λίγο θα έχει αλλάξει σελίδα.

    θα πρότεινα να κάνουμε μια κουβέντα στο Φιλιατρά Forum όπου και αμέσως βγαίνουν τα μηνύματα, και δεν χάνονται από τις πολλές αναρτήσεις.
    Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του Forum. Είναι κοινότητα συζήτησης.
    Οσοι έχουν γραφτεί μπαίνουν με το user name τους και το password τους.
    Οσοι δεν εχουν γραφτεί, ένα ψευδώνυμο, ένα mail για επιβεβαίωση και είστε έτοιμοι να κάνετε τα σχόλια σας.
    Διαδικασία που γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    Ανακαλύψτε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΦΡΑΓΜΑ , ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κυριε ΑΛΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν καταφερουμε να φτιαξουμε αυτον το μεγαλο δημο φιλιατρων,που ναι μεν θα εχει εδρα στους γαργαλιανους αλλα η μεγαλυτερη πολη θα ειναι τα φιλιατρα,θα ειναι ευχης εργον.Μπαβο και στους δυο δημαρχους, οπως και στα δυο Δ.Σ. για αυτη τους την αποφαση να πορευτουν μαζι και να διεκδικησουν κατι καλυτερο απο αυτο που τους εδωσε η πολιτεια,
    κατι ανταξιο των δυνατοτητων τους αλλα και της προσφορας τους στη μεσσηνια.Και παλι μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,,ΠΟΤΕ ΜΤΟΡΑ ,ΠΟΤΕ ΝΑΝΤΙΑ,ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ,ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ,, ΕΛΕΩΣ,,,ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει σε αφήνω στο παραλήρημα σου. Γιατί να διαφωνήσω μαζί σου???
    Άλλωστε είσαι πιο έμπειρος φαίνεται στον τομέα και θα με νικήσεις λόγω πείρας.

    Ελπίζω να έπιασες το υπονοούμενο. Αν όχι... δεν πρόκειται να στο κάνω φραγκοδίφραγκο (λιανά δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. h istoria tha dixi oti h apofasi ayti einai h poio sosti an kai einai polli diskolo na perasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καποιοι απο αυτους που φωνασκουν ειτε εδω μεσα στο BLOG ειτε στα δημοτικα συμβουλια ειναι προσωπικοι φιλοι με ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ κ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ
    Αν δεν μπορουν αυτοι να κανουν το οραμα πραξη ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
    τοτε ας παυσουν να κανουν προσωπικες πολιτικες εις βαρος των ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και ας αφησουν τον εκλεγμενο ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΓΚΑ να κανει τον αγωνα του χωρις τρικλοποδιες...

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.