Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Συνάντηση βουλευτών και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την Ολυμπία Οδό.

Σε σημερινή επικοινωνία του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κουσελά με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα, για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει για το έργο της Ολυμπίας οδού, ορίστηκε συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου με τους βουλευτές του Νομού και τη Ν.Α.Μ. Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο, την Πέμπτη 6 Μαϊου, στις 4.00 το απόγευμα. ‘
Οπως δήλωσε ο κ. Κουσελάς, «στη συνάντηση αυτή θα επιδιώξουμε να ξεπεραστούν τα υφιστάμενα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την υλοποίηση του έργου, που είναι ζωτικής σημασίας για τη Μεσσηνία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. »

Επίλυση πολεοδομικών εκκρεμοτήτων Δήμου Κυπαρισσίας

Ο κ. Κουσελάς, ανταποκρινόμενος σε ομόφωνο αίτημα της ......

Δημοτικής Αρχής της Κυπαρισσίας, επικοινώνησε σήμερα εκ νέου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραϊτη, ο οποίος του ανακοίνωσε την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης για την επέκταση της Πολεοδομικής Ενότητας (ΠΕ) 2 του Δήμου Κυπαρισσίας. Με την έγκριση αυτή λύνεται ένα σοβαρό θέμα, που αφορά στην περιοχή Νότια της Κυπαρισσίας, (Αμαθούντα μέχρι Ε.Ο. Κυπαρισσίας-Φιλιατρών), το οποίο εκκρεμούσε επί 13 χρόνια.

2 σχόλια:

  1. ΩΧ τι εγινε παλι Δεν περνα ο δρομος απο την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ? Κακο που παθαμε.. ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρη σε χαροποιει να ακους εργα για την Κυπαρισσια ,ε βεβαια αφου το βαλες το χερακι σου να ναι εδρα της Τριφυλιας.
    Προσεχε ομως εχεις και Φιλιατρινους ψηφοφορους,και συ και ο Βουδουρης και η Γιαννακοπουλου ,Δεν θα ανεχτουμε ενα δευτερο Καλαντζακο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.