Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μήνυμα αναγνώστη: Αίσχος Κύριε Σωτηρόπουλε που αποχωρήσατε

Αγαπητό Φιλιατρά News.
Είμαι σε έξαλλη κατάσταση αλλά θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος στις εκφράσεις μου.

Είμαι δημότης Φιλιατρών, Κατσιμπαλιώτης για την ακρίβεια, που ζει στην Αθήνα. Άκουσα με εξαιρετική προσοχή το Δημοτικό συμβούλιο μέσα από το blog σας και πραγματικά έχω εξαγριωθεί, με την στάση του Σωτηρόπουλου τον οποίο ψήφισα στις εκλογές του 2006.

Αν και η θέση μου ήταν (και χρησιμοποιώ ......

παρελθόντα χρόνο), υπέρ της άποψης του κυρίου Σωτηρόπουλου για διεκδίκηση της έδρας του δήμου, εν τούτοις από αυτή την στιγμή, αλλάζω άποψη και συντάσσομαι με την πρόταση του Ξύγκα για κοινό Δήμο Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με την ονομασία Δήμος Φιλιατρών (για να μείνει για πάντα στον χάρτη το όνομα της πόλης μας) με έδρα τους Γαργαλιάνους.
Θες γιατί με έπεισε, θες γιατί με την στάση της η πλευρά Σωτηρόπουλου αρνήθηκε ακόμα και την ύστατη στιγμή, να παλέψει για το καλό της πόλης μας, το αποτέλεσμα που διαμόρφωσα πλέον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Και καλώ και τους συμπατριώτες μου Κατσιμπαλέους και Χαλαζονίτες, ακόμα και αυτούς που ζουν στην Αθήνα, που οι 5 με 10 νοματαίοι των Αθηνών μαζεύτηκαν και αποφάσισαν για όλους μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, να στηρίξουμε την πρόταση για τον νέο Δήμο που προτείνει ο Ξύγκας.
Κύριε Σωτηρόπουλε ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για λογαριασμό σας. Με την στάση σας δείχνετε σε όλους εμάς, ότι τα Φιλιατρά δεν σας ενδιαφέρουν και πιθανόν να σας ενδιαφέρει κάτι άλλο... Εσείς ξέρετε το τι σας ενδιαφέρει. Εμείς απλά το υποψιαζόμαστε.

Η αποχώρηση σας από το δημοτικό συμβούλιο στην κρίσιμη αυτή μάχη που δίνει η πόλη μας για το μέλλον είναι καθαρή λιποταξία.
Αυτό έδειξε η στάση σας με την αποχώρηση σας από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λυπάμαι που χαράμισα την ψήφο μου στο συνδυασμό σας και από εδώ και στο εξής δεν με εκφράζετε σε τίποτα.
Κύριε Ξύγκα και εγώ λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ στον δήμο που προτείνετε για Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.
Ναι στην ανάπτυξη που θέλετε να οδηγήσετε τα Φιλιατρά μας και ΟΧΙ στα μυαλά που ίσως και να κινούνται από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Η λέξη αίσχος για την μείζονα μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ίσως είναι λίγη για να περιγράψει την αηδία που ένιωσα απόψε από μια δημοτική παράταξη που πίστεψα και αγωνίστηκα γι αυτήν.

Δημήτρης

26 σχόλια:

  1. ισα αγανακτισμενε πολιτη!!!!!!!γραψε το ονομα σου
    αφου ψηφισες Σωτηροπουλο!!!!!Τσαμπα μαγκας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ ομολογώ - αν και ανήκω στην παράταξη του Άλκη - ότι έμεινα έκπληκτος με την στάση του Μίμη του Σωτηρόπουλου, γιατί είχα σχηματίσει εντελώς διαφορετική άποψη, όχι για τον πολιτικό Σωτηρόπουλο, αλλά για τον άνθρωπο. Πολλές φορές μέσα απο αυτό εδώ το blog έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς για το θέμα της συνένωσης Φιλιατρών - Γαργαλιάνων. Και εγώ είμαι της άποψης για Δήμο Φιλιατρών με έδρα την πόλη μας. Αφού όμως η πλειοψηφία του τόπου μου αποφάσισε την προσπάθεια αυτή, οφείλω και να την στηρίξω και να την χειροκροτήσω. Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και την στάση του Θεόδωρα του Σαπέρα, και να του αποδώσουμε τα εύσημα.
    Αν και λίγο μουδιασμένος - δεν το κρύβω - εντούτοις βλέπω με χαρά ότι κάτι κινείται, μπορεί στο τέλος να χάσουμε τον "πόλεμο", αλλά θα πέσουμε γενναία και αντρίκια, έτσι όπως μας αρμόζει. Πάμε λοιπόν για την ιστορία μας, για την πόλη μας, για ενα καλύτερο αύριο.
    Ευχαριστώ και το Φιλιατρά News που έδωσε την δυνατότητα σε εμάς τους "μακρινούς" να έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ζωντανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Φιλιατρά News είναι ΠΑΝΤΑ κοντά σας. Πάντα θα φροντίζει να μαθαίνετε τα πάντα για τα Φιλιατρά.
    Τουλάχιστον όσα μπορύμε να μάθουμε.
    Και φυσικά τα σχόλια σας Ελεύθερα αρκεί να μην γράφονται ύβρεις γιατί τότε επεμβαίνει το Μπλάνκο.

    Η συνεργασία που έχουμε με το ραδιο νίκη κινείται μόνο προς το καλό όλων των Φιλιατρινών. Και ευχαριστώ τον Τάκη Χριστοδούλου για την θετική του απάντηση στο mail μου πρίν κάποιο καιρό που του ζήτησα να βάλω στο blog το ράδιο Νίκη ώστε και εσείς να ακούτε το Δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΣΤΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ Κου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μιμης κανει τα παντα για να ειναι ο πρωτος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με εδρα το ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙ (κυπαρισσια)
    Εχει ηδη κλειδωσει το χρισμα απο το κομμα του (σαν μοναδικος υποψηφιος του ΠΑΣΟΚ για το ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ) και η πεμπτη φαλαγγα ειναι εδω !!!
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ...ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κι ένας Κατσιμπαλαίος (ή Κατσιμπαλιώτης, καλό ακούγεται κι αυτό) που θέλει να πάει την έδρα στους Γαργαλιάνους. Ψάχναμε καιρό να σε βρούμε, έτσι για να σπάσει η ομοφωνία μας. Ποιός είσαι Δημήτρη? Αν δε θες να βάλεις το επώνυμό σου στο διαδίκτυο, έλα κανένα βραδάκι στην πλατεία να μας πεις τη γνώμη σου! Έρχεται κι ο Δήμαρχος καμμία φορά τελευταία. Θα συναντηθείτε να συμφωνήσετε και επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που ήσουν Δημήτρη όταν ενημέρωνε ο Σύλλογος 2 χρόνια πίσω για τις κινήσεις του Δημάρχου ?? εγώ ήμουν εκεί, δεν θυμάμαι να υπήρξε αντίθετη άποψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΟ......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ(ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΟΙΚΑΙ ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΕΣΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΟ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΑΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
    ΧΑΆΖΩΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΒΩΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο Κοσ ΞΥΓΚΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΟΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕ Ή ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ.ΕΝΩ Η ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ, ΤΟ ΧΑΛΑΖΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ ΔΕΝΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ.
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ GOLDEN BOYS TVN FILIATRΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ.ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - ΔΗΜΟΣ ΤΡΥΦΙΛΙΑΣ ΕΔΡΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.- ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα πλαίσια της διαβούλευσης του προσχεδίου νόμου για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το Δημ. Συμβούλιο Φιλιατρών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του τη διεκδίκηση αυτόνομου Καλλικρατικού Δήμου Φιλιατρών.

    Τα Φιλιατρά, πόλη με ιστορική διαδρομή από τον 11ο αιώνα, η δεύτερη σε πληθυσμό έδρα Δήμου της Μεσσηνίας, η μεγαλύτερη σε γεωργικό πλούτο, Δήμος με μειωμένες λειτουργικές δαπάνες, και αυξημένες επενδύσεις, με πλούσια πολιτιστική δράση, καθόλου δάνεια, κανονική ροή βεβαιωμένων εσόδων και μικρό ποσοστό ανείσπρακτων δικαιούται και μπορεί να παραμείνει αυτόνομος Δήμος.

    Ο Φιλιατρινός Λαός με ομοψυχία και δυναμικές ......

    κινητοποιήσεις θα εκδηλώσει την αντίθεσή του στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη διεκδικώντας την αυτονομία του.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
    ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NLS ΣΕ παρακαλώ πολύ επικοινώνησε με e-mail μαζί μου.

    Και για να καταλάβω ότι είσαι εσύ, γράψε αυτό που ξέρεις.

    Πρέπει να σου πω οπωσδήποτε κάτι ιδιαιτέρως.
    Δεν πρόκειται να βγει το πραγματικό σου όνομα και δεν πρέπει να ανησυχείς γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτίθεστε στον άνθρωπο. Σας χαλάει τα σχέδια σας? Σας θίγει σε κάτι?? Ο άνθρωπος είχε μια άποψη, κατά δήλωση του μετά την στάση που τήρησε η μείζονα αντιπολίτευση αλλάζει ρότα και συντάσσεται με την πρόταση του Ξύγκα.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ??????

    Και ποίος σας είπε ότι όταν γίνονταν οι συζητήσεις πριν δυο χρόνια -όπως λέτε- ο άνθρωπος δεν συμφωνούσε με την τότε άποψη που αποκτήσατε.
    Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη????
    Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Μου φαινεται απίστετο. Ο άνθρωπος έγραψε αυτές τις γραμμές χθές το βράδυ μετα το Δημοτικό συμβούλιο και μου το έστειλε.

    Γιατί θα πρέπει την άποψη που είχε δυο χρόνια πριν θα έπρεπε να την έχει και τώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά βρε παιδιά, μην πλακωθείτε και μεταξύ σας. Οι Κατσιμπαλαίοι μαζί με τους Χαλαζωνίτες δήλωσαν επίσημα ότι θέλουν έδρα τα Φιλιατρά. Οι Κατσιμπαλιώτες μπορεί να θέλουν τους Γαργαλιάνους. Πώς κάνετε έτσι? Αλήθεια οι Κατσιμπαλιώτες από ποιό χωριό ακριβώς κατάγονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημητράκη Κατσιμπαλιώτη ή Κατσιμπαλαίο θα σου κάνω μια ερώτηση κρίσεως απλή.
    Πως λένετον Πρόεδρο του συλλόγου Κατσιμπαλαίων.
    Άν τον γνωρίζεις θα σε κάνουμε πρόεδρο του Συλλόγου μας,όχι τίποτα άλλο δηλαδή γιατί κουβεντιάζεται ότι το παίζεις κατσιμπαλαίοςενώ δεν είσε.
    Και επειδή λήγει η θητεία του θέλουμε να βάλουμε έναν ΠΡΟΕΔΡΟ σαν και εσένα ρε παιδί
    μου που έχεις όραμα,θέλεις το χωριό να το συνδέσεις με τον Πύργο Τριφυλίας και όχι με την παλιοκυπαρισσία.
    Εντωμεταξύ έχω να σου ΠΡΟΤΕΙΝΩ κάτι:Από εδώ και στο εξής για να πέσει η ανάπτυξη της Κυπαρισσίας να σταματήσουμε να πηγαίνουμε Αθήνα ή αλλού μέσω Κυπαρισσίας να πηγαίνουμε μέσω της έδρας του προτεινόμενου Δήμου Γαργαλιάνοι-Χώρα-Βλαχόπουλο-Ρυζόμυλος-Μεσσήνη-Καλαμάτα Αθήνα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οφείλεις τώρα Δημήτρη Κατσιμπαλάιο (Κατσιμπαλίωτη)να αποκαλυφθείς διότι έχει αρχίσει η θέση σου και παίρνει πόντους μέσα στο χωριό.
    Ακούστηκε δε στο Καφενείο: Που είναι αυτός ο πατριώτης που μας άνοιξε τα μάτια.
    Να ξέρεις όμως ότι φανταζόμαστε πιος είσαι και μάλλον δικός σου άνθρωπος είναι ΔΣ του Κου ΞΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε filiatranews, καταρχήν κάνεις πολύ καλή δουλειά που φιλοξενείς στο blog όλες τις απόψεις και ευχαριστούμε για αυτό.
    Μέσα από το blog είδα το άρθρο του συγχωριανού μας «Κατσιμπαλιώτη» με μεγάλο ενδιαφέρον. Εφόσον εκείνος διάλεξε αυτόν τον τρόπο να πει τη γνώμη του, είμαι αναγκασμένος να σχολιάσω τα εξής:
    Σαφώς και ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει την δική του άποψη και πρόταση για οτιδήποτε απασχολεί το χωριό μας και ακόμα περισσότερο για ένα θέμα τόσο σοβαρό όπως ο Καλλικράτης.
    Άξιο απορίας όμως είναι ότι ο φίλος Δημήτρης (συντάκτης του άρθρου) δεν εξέθεσε ποτέ την αντίρρησή του κατευθείαν στο Σύλλογο του χωριού του, απλά κάνοντας ένα τηλεφώνημα σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. Ο Σύλλογος έχει κάνει γνωστή την άποψή του, περί απαιτήσεως έδρας του νέου Δήμου από τα Φιλιατρά (είτε αυτόνομου είτε Τριφυλίας), πάρα πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια, μέσω δημοσιεύσεων, αποστολής επιστολών αλλά και sms προσωπικά σε κάθε μέλος, καθώς επίσης κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων και εκδηλώσεών του. Και φυσικά είναι γνωστό σε όλους ότι δεν υπήρξε ούτε μία Γενική Συνέλευση ή εκδήλωση του Συλλόγου μας που να συμμετείχαν «5-10 νοματαίοι από την Αθήνα».
    Να ενημερώσω επίσης το φίλο Δημήτρη ότι ο σύλλογος μας έχει πάψει να εκπροσωπεί τους εν Αθήναις Κατσιμπαλαίους, εφόσον έχει μετονομασθεί σε «Σύλλογο Απανταχού Κατσιμπαλαίων». Μέλη του Συλλόγου είναι εδώ και χρόνια και οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού. Ο Δημήτρης προφανώς (εκούσια ή ακούσια) κάνει το ίδιο λάθος με τον κ. Δήμαρχο που ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο το Σύλλογο ως «Εν Αθήναις Κατσιμπαλαίων».
    Μάλλον ο Δημήτρης έχει πολλά χρόνια να έρθει σε Γεν. Συνέλευση, σε χοροεσπερίδα του συλλόγου ή στο χωριό.
    Να σημειώσουμε ακόμα ότι ο Σύλλογος Κατσιμπαλαίων δεν έχει στηρίξει ποτέ κανέναν υποψήφιο και σε καμία εκλογική ή άλλη διαδικασία δεν έχει εμπλακεί.
    Όσο για μένα προσωπικά, και αυστηρά προσωπικά, ρώτησε να μάθεις ποιανού θερμός υποστηρικτής, τις τελευταίες 2 4ετίες,είμαι!!
    Σίγουρα όχι του κου Σωτηρόπουλου, παρά το γεγονός ότι τον εκτιμώ ιδιαίτερα.
    Κίμων Κόντης
    Πρόεδρος Συλλόγου Κατσιμπαλαίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς τον κο Κόντη

    Αγαπητέ κύριε πραγματικά και εμένα μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν ο κος Δημήτρης μια άποψη που άλλαξε χθες το βράδυ να την έχει εκφράσει 2 χρόνια πριν ή ένα χρόνο πριν σε κάποια από τις συγκεντρώσεις σας.
    Αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία θα σας είμαι ευγνώμων.

    Επίσης εντύπωση μου κάνει η ειρωνική επίθεση που γίνεται από άλλους σχολιαστές στο κείμενο του κου Δημήτρη.
    Αυτό το Κατσιμπαλαίος ή Κατσιμπαλιώτης που γράφεται κατα κόρον εδώ στα σχόλια, εσάς δεν σας εντυπωσίασε?
    Έτσι όπως επιτίθενται στον κο Δημήτρη νομίζω ότι θα τον φάνε γιατί τόλμησε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη.
    Μα, δημοκρατία δεν έχουμε??? Δεν έχει το δικαίωμα κάποιος από το Κατσίμπαλι να εκφράσει μια διαφορετική άποψη την οποία -όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου- σχημάτισε όταν άκουσε την μείζονα αντιπολίτευση να αποχωρεί από την αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου την ίδια ώρα -όπως αναφέρει- που η πόλη δίνει μια μάχη για το μέλλον της???

    Σε αυτούς τους συντοπίτες σας μήπως έχετε να τους πείτε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει μια διαφορετική άποψη?

    Ως γνωστόν το Φιλιατρά News έχει πάρει ανοικτά και ξεκάθαρα -όπως το έκανε πάντα- την θέση που λέει Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους. Δεν το κρύψαμε ποτέ.
    Και το ξαναλέω ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΞΥΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΥΓΚΑΣ.
    Το μέλλον της πόλης μας, μας ενδιαφέρει και μας κόβει. Και αν αυτό μας το καλύπτει η πρόταση Ξύγκα, θα υποστηρίξουμε πρόταση Ξύγκα. Αν αυτό μας το καλύπτει η Πρόταση Σωτηρόπουλου θα υποστηρίζαμε πρόταση Σωτηρόπουλου ή αν μας κάλυπτε η πρόταση Σαπέρα θα υποστηρίζαμε άποψη Σαπέρα.

    Διαπιστώσατε εσείς κανέναν αποκλεισμό στην αντίθετη άποψη είτε του κου Σωτηρόπουλου (που δημοσιεύθηκε από άλλον διαχειριστή η επιστολή του) είτε του κου Σαπέρα??? (Αναφέρομαι στους δημοτικούς άρχοντες της πόλης)

    Αποκλείστηκε η δική σας επιστολή που μου στείλατε με e-mail???
    Δεν ακούγεται και η αντίθετη άποψη?
    Προς θεού δεν υπονοώ ότι αφήνετε αιχμές εναντίον μας. Απλά ως πρόεδρος του συλλόγου Κατσιμπαλαίων θα ήθελα να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε αυτά που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για την άρση κάθε παρεξηγήσεως, σου επαναλαμβάνω "Φίλε filiatranews, καταρχήν κάνεις πολύ καλή δουλειά που φιλοξενείς στο blog όλες τις απόψεις και ευχαριστούμε για αυτό". Δεν ετέθη λοιπόν από εμάς θέμα αποκλεισμού απόψεων.
    Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν σχολιασμό στο άρθρο του φίλου Δημήτρη και θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος.
    Το πότε θα σχηματίσει ο καθένας άποψη είναι δικό του δικαίωμα. Ο Σύλλογός μας σχημάτισε την άποψή του πριν από 2,5 χρόνια και δεν την άλλαξε ποτέ για κανένα λόγο. Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι τα Φιλιατρά πρέπει να αποτελέσουν έδρα Δήμου. Προτιμούμε αυτόνομου. Εάν, όπως προκύπτει αυτό δε γίνεται, επιμένουμε στη διεκδίκηση της έδρας του Δήμου Τριφυλίας από τα Φιλιατρά. Μπορεί ο κ. Δήμαρχος να έχει κάνει μια σωστή πρόταση για τα Φιλιατρά. Εμάς όμως σαν χωριό δεν μας εξυπηρετεί διότι από το κέντρο του Δήμου Τριφυλίας θα βρεθούμε οι ακρίτες του Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.
    Αντιλαμβάνεσαι ότι, εάν η άποψή μας – η οποία ούτως ή άλλως προηγήθηκε - συμπίπτει με κάποιες άλλες μεταγενέστερες, αυτό είναι τυχαίο και αφορά εντελώς και απολύτως διαφορετικούς λόγους. Την άποψη αυτή στηρίξαμε και εξακολουθούμε να στηρίζουμε Δεν είναι κριτήριο για μας η χθεσινή αποχώρηση του κ. Σωτηρόπουλου από το Δ.Σ.
    Δεν υποστηρίξαμε και δεν υποστηρίζουμε το συμφέρον κανενός άλλου εκτός από των Κατσιμπαλαίων.
    Για τα ειρωνικά σχόλια που αναφέρεις, συμφωνώ μαζί σου και τα καταδικάζω, αλλά θα πρέπει να σου απαντήσουν αυτοί που τα έγραψαν. Να μην συνδέονται με μας. Δε μας αφορούν. Ευχαριστώ/Κίμων Κόντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδια ψυχραιμία για δειτε και αυτο :

    Χωρίς τροποποίησεις στο χωροταξικό πρόκειται να ψηφισθεί από τη Βουλή

    «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»: 325 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

    http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6785

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γι αυτους που ζητουν να βγαλει τη μασκα ο Δημητρης ο Κατσιμπαλιωτης αυτοι γιατι δεν απαντουν επωνυμα για να δουμε αν αυτοι ειναι οντως Κατσιμπαλαιοι. Και το λεω αυτο γιατι 20
    Κατσιμπαλαιοι ολοι κι ολοι 22 μηνυματα στο BLOG
    Οσο για την αναφορα του κυριου Κοντη περι ΑΚΡΙΤΩΝ θα πρεπει να αισθανεται ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΤΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι ένας Φιλιατρινός που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Παρότι ζω στην Αθήνα, δεν σταματώ στιγμή να ρωτώ, να μαθαίνω και να ενδιαφέρομαι για τα Φιλιατρά. Έτσι λοιπόν, με μεγάλη μου έκπληξη μπήκα και διάβασα όλη αυτή τη συζήτηση στο blog. Με αυτά που βλέπω και διαβάζω, καταλήγω ότι μάλλον οι Φιλιατρινοί έχουν χάσει το μυαλό τους...
    Αντί να καθήσουν και να συζητήσουν βασισμένοι στα γεγονότα και να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι για τα Φιλιατρά το καλύτερο που θα μπορεί να προκύψει, κάθονται και αναλώνονται σε συζητήσεις για το ποιός είναι ο Δημήτρης, ποιόν από το Κατσίμπαλι ξέρει ο Δημήτρης, και γενκά, όλη η συζήτηση είναι γύρω από το ποιός είναι ο πιο παριώτης από όλους. Δεν κατάλαβα... Αμφισβητείται ο πατριωτισμός κανενός? Θέλει κανείς να δει τα Φιλιατρά να χάνονται? Να μην αναπτύσονται? Το καλύτερο, αυτό που πισεύει ο καθένας ως καλύτερο, δεν είναι απααίτητο να συμπίπτει με αυτό που εγώ πιστεύω ως καλύτερο. Αυτό τι σημαίνει? Ότι ο άλλος είναι προδότης?
    Αντί να σας τυφλώνει το μίσος, αντί να σας τρώει η διχόνοια, καθήστε όλοι μαζί κάτω, δείτε τα γεγονότα και κοιτάξτε ποιό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Όχι το ΙΔΕΑΤΟ καλύτερο, αλλά αυτό που πραγματικά μπορεί να γινει. Ποιό το νόημα να επιμένουμε σε μία ΙΔΕΑΤΗ λύση, η οποία δεν θα μπορεί να γίνει? Μόνο ο Δον Κιχώτης πολεμούσε εναντίων των ανεμόμυλων, αλλά δεν τους νίκησε ποτέ.
    Και για να μην γίνουν παρεξηγήσεις, δεν ξέρω ποιά είναι η καλύτερη λύση γιατί δεν εχω προλάβει να δω όλα τα γεγονότα. Αλλά δεν πιστεύω πως το να σπείρουμε τη διχόνοια θα μας οδηγήσει κάπου.
    Αυτή τη στγμή, με αυτά που βλέπω και διαβάζω, έχουμε ξεχάσει, έχουμε αφήσει στην άκρη τα Φιλιατρά και τσακωνόμαστε για το ποιός είναι ο μαγαλύτερος πατριώτης από τους άλλους. Άσε και το άλλο το κουφό. Κάποιοι κατηγορούν κάποιους άλλους γιατί άλλα έλεγαν πριν δύο χρόνια, και άλλα τώρα. Και λοιπόν? Που είναι το κακό? Ποιό είναι το σωστό? Να αλλάζεις γνώμη αν αλλάζουν τα δεδομένα, ή να επιμένεις στην ίδια γνώμη όπως και να έχει?
    Βάλτε κάτω τα πράγματα, και αφήστε τη λογική να σας οδηγήσει.
    Ν.Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.