Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Γιαννάκης πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και στο ΟΑΚΑ

H νίκη και το 1-1 στη σειρά των τελικών έδιωξε και το άγχος από την πλευρά του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος θεωρεί πως οι παίκτες του μπορούν να κάνουν το μπρέικ στο τρίτο ματς της σειράς. Στο κακό ξεκίνημα της τρίτης περιόδου απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε:

«Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό .........

παιχνίδι. Είχαμε πίεση, αλλά τα παιδιά το ήθελαν πολύ, παίξαμε ομαδικά και νικήσαμε. Κάναμε το 1-1 και προετοιμαζόμαστε για την Τετάρτη. Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση, επιμονή και υπομονή, καθώς και καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση. Οταν βιάζεσαι δεν είναι εύκολο να είσαι αποτελεσματικός και το πληρώνεις».

Ο «Δράκος» τόνισε ακόμη πως οι παίκτες του μπορούν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και στο ΟΑΚΑ:

«Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ανάλογα καλό πρόσωπο και στο ΟΑΚΑ. Πάντα υπάρχει πίεση. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι και φυσιολογικό. Πρέπει να το διαχειριστούμε».

Στη συνέχεια ο Γιαννάκης ρωτήθηκε για το ρόλο που έπαιξε η επίσκεψη των αδερφών Αγγελόπουλων στην προπόνηση της Παρασκευής:

«Όλα βοηθούν στην ομάδα. Η ομάδα είναι όλα μαζί. Κόσμος, διοίκηση παίκτες. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε:

«Το ξεκίνημά μας στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό, ιδιαίτερα αμυντικά, και αυτό ήταν το κλειδί. Με την κακή μας άμυνα δώσαμε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι εκεί πιστεύω πως κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το ματς.

» Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς ετοιμαζόμαστε ήδη για το ματς της Τετάρτης. Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Φώτσης και Τσαρτσαρής ήταν παίκτες - κλειδιά για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σειράς, δεν απέδωσαν όμως τα αναμενόμενα στο δεύτερο και ο «Ζοτς »κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοσή τους:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Η ομάδα συνολικά δεν είχε καλή εικόνα. Ποτέ δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να δείξω κάποιον παίκτη. Η ομάδα κερδίζει και η ομάδα χάνει.
Όταν χάνει, πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής και δεν θέλω να κατηγορήσω τους παίκτες».

Το επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό θα γίνει την Τετάρτη 2/6 στις 21:45 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ

Πηγή: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.