Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ενεργοποίηση δικαιωμάτων. Δεν θα πληρώσουν οι κατα κύριο επάγγελμα αγρότες.

Μετά την προχθεσινή έντονη αντιπαράθεση, χθες τα βρήκαν ο γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασίλης Κοζομπόλης. Και φαίνεται πως βρέθηκε και λύση, για όλη τη χώρα, για να μην πληρώνουν τα 70 ευρώ για την ενεργοποίηση, οι κατά κύριο επάγγελμα και συνταξιούχοι αγρότες.

O κ. Κοζομπόλης, επικοινώνησε μαζί του ο γ.γ. και στη συνομιλία τους .......

ο κ. Κανελλόπουλος φάνηκε να πληροφορήθηκε τελικά πως δεν ήταν μόνο η Ενωση Μεσσηνίας που έπαιρνε χρήματα από αγρότες για την ενεργοποίηση, καθώς δεν έχει υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση και το υπουργείο δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα της ενεργοποίησης στους αγρότες (τα 70 ευρώ στον καθένα).

Σε διαδοχικές επαφές του με το γενικό διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ Γιάννη Τσιφόρο, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την Αγροτική Τράπεζα, ο κ. Κανελλόπουλος βρήκε λύση και με υπεύθυνες δηλώσεις τους οι αγρότες δεν θα πληρώνουν με την ενεργοποίηση και θα εκχωρούν στις Ενώσεις τη δυνατότητα να πάρουν τα 70 ευρώ από τους λογαριασμούς τους, όταν τα βάλει το υπουργείο.

2 σχόλια:

  1. μεχρι 10000 ευρο μετα πληρονουν 181 ευρο ολοι ι αγροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πληρωσουν οι κατα κυριο επαγκελμα αγροτες που περνουν πανω απο 10000 φετος ενω περισι δεν πληρωναν γιατι δεν το λενε γιατι δεν βγαζουν το τιμολογιο παρα λενε δεν θα πληροσουν που ειναι φετος οι αγροτικι συλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.