Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Όλο και περισσότροι τώρα θέλουν Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Νέα ανακοίνωση του Δήμου Φιλιατρών αναφέρει:

Όπως γνωστοποίησαν στο Δήμο μας ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας των Φιλιατρινών Αττικής « Η ΕΡΑΝΗ» εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στο προτεινόμενο χωροταξικό σχέδιο «Καλλικράτης» για την περιοχή μας και τάσσεται ένθερμα και ομόφωνα υπέρ της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που προτείνει τη δημιουργία Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Επίσης κατά πλειοψηφία τα μέλη του .......

Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους και την αντίθεσή τους στο προτεινόμενο σχέδιο του « Καλλικράτη» υποστηρίζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Από τον Δήμο Φιλιατρών.

ΣΧΟΛΙΟ

ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

ΚΟΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ

13 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΕΨΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ιστορικους και οικονομικους λογους πρεπει να ιδρυθει Δημος Φιλιατρων με εδρα τους Γαργαλιανους. Ειμαστε δυο πολεις που εαν ενωθουν και μεσα απο τις καταλληλες αναπτυξιακες πολιτικες θα οδηγησουν την περιοχη στην αναπτυξη και στην ευημερια. Επισης το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πρεπει να σταματησει τα εκλογικα παιχνιδια που στηνει ανα την Ελλαδα με τον "Καλλικρατη" και να προωθησει στην ηδη - χρεοκοπημενη- Περιφερεια πολιτικες με στοχο τον πολιτη και την αναπτυξη. Επισης τα στελεχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τοσο στην Μεσσηνια οσο και στην κεντρικη διοικηση ξεχασαν τοσο ευκολα οτι κατηγορουσαν την ΝΔ για το 42% και τωρα αυτο που κανουν ειναι ακομα χειροτερο διοτι εκτος οτι αλλοιωνουν την τοπικη εκφραση της καθε πολης την συνενωνουν μ αλλες οπου αριθμητικα ειναι πολυπληθεστεροι αφ' ενος για να κερδισουν τον Δημο αλλα και αφ' ετερου για να μην εκφραστει - μαζικα - η κοινωνικη δυσαρεσκεια που υπαρχει λογω των αδικων κοινωνικων μετρων και να θεωρησουν οτι διαθετουν ακομα και τωρα "πολιτικη κυριαρχια". Ελληνικε Λαε αφυπνισου το ΠΑΣΟΚ δεν αλλαξε παντα ιδιο ηταν σ αντιθεση με την Νεα Δημοκρατια που ειπε την πληρη αληθεια σχετικα με την νοικονομικη κριση και εκανε - εγκαιρως και σε σχεση με τον εμπαιγμο του ΠΑΣΟΚ - γνωστα τα μετρα που θα λαμβανε για την αντιμετωπιση της κρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ειστε σοβαροι θα παμε με τους Γαργαλιανους???????? ο κοσμος παει με την προοδο,εκτος εαν για αλλους λογους θελουν οι εθελοντες πισωγυρισματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι η Ν.Δ. δεν είπε ψέμματα...είπε όμως την αλήθεια? Και πάλι όχι...γιατί ο αρχιερέας της διαπλοκής...έγινε "ξαφνικά" έντιμος και το όποια ακραία λόγια ήταν σε βρασμό ψυχής και εν τη ρήμη του λόγου. Κι έτσι το φαγοπότι των μεγάλων συνεχίστηκε, κι έκανε σπίτια ο γιός του ταχυδρόμου, οικόπεδα και off shore εταιρίες ο Βούλγαρος -άκης, και υπηρετικό προσωπικό - χωρίς χαρτιά - στην βίλλα-αναψυκτήριο ο Μαγγίνας...Αμ' οι κουμπάροι? Και φτάσαμε να μας κάνει ο - εξω απο εδώ - επίτιμος συστάσεις μαζί αδελφωμένος με την σαύρα του Κολωνακίου και με φανατικό υποστηρικτή τον Καρατζαφύρερ...
    Λέγαμε κάποτε παιδιά όταν ήμασταν....Αληθεια δεν λέμε, ψέμματα ποτέ...
    Ένας Δεξιός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ερώτηση ρε ανώνυμε με το δημοψήφισμα.
    Πόσο χρονών είσαι???????? Έτσι πληροφοριακά το ρωτάω. Αν θες μου απαντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΈΒΕΙ Η ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑ ΕΡΑΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΩ ΜΕΣΣΗΝΗ-ΡΙΖΟΜΥΛΟ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΩΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΊΑΤΡΑ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε των 2.58 μμ, οι ηλικίες που βλέπω να αποτελούν την Αδελφότητα ΕΡΑΝΗ, κάθε φορά που πάω στις εκδηλώσεις τους δικαιολογεί τα πιστεύω τους. Γεννήθηκαν όταν τα καφενεία ήταν μπλε και κόκκινα, μεγάλωσαν στην Ελλάδα της ρεμούλας, των βολεμένων, των καρεκλάτων (μέχρι εδώ δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε) και απ΄ ότι φαίνεται πρόλαβαν να βγουν και στη σύνταξη. Η απογοήτευση προκύπτει από τις ιδέες των νέων Φιλιατρινών, που συνεχίζουν τη παλαιομικροκομματική νοοτροπία. Έτσι παιδιά, μη δυσαρεστείτε τους διοικούντες και δε σας διορίσουν μεθαύριο ή δε σας ανανεώσουν τη 8μηνη σύμβαση στο Δήμο. Μη βγάζετε τις παρωπίδες στρατιωτάκια, πιονάκια στο σκάκι της πολιτικής. Αν παραιτηθεί κανένας δήμαρχος και χάσει τη σύνταξη, κάντε έρανο να τον βοηθήσετε να ζήσει.Κι εσύ filiatranews μην κόπτεσαι τόσο πολύ. Εκτός αν δεν είσαι Φιλιατρινός αλλά Γαργαλιανιώτης. Και για να μην απορείτε για την ηλικία μου, πρόλαβα κι εγώ τα μπλε-κόκκινα καφενεία, δεν πρόλαβα να βγω στη σύνταξη και έζησα για να δω το ξεπούλημα των Φιλιατρών στους Γαργαλιάνους, ασχέτως αποτελέσματος "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". Συγχαρητήρια συντοπίτες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ filiatra news ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.....ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ....ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΣΟΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στηρίζω την άποψη μου με επειχειρήματα. Δεν νομίζω ότι γράφω κάτι στον αέρα.

    Το πρόβλημα το έχουν οι λίγοι της αντίθετης άποψης που την εκφράζουν και καλά κάνουν αλλα απο επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ "προς ανώνυμο με τα δημοψηφίσματα.

    Το σχόλιό σου "έφαγε πόρτα". και "πόρτα" θα τρώει κάθε άλλο σου σχόλιο.

    Αν δεν σου αρέσει να μην το διαβάζεις το blog. Δεν σε υποχρέωσε ΚΑΝΕΝΑΣ να το διαβάσεις. "ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ......ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.....ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μικρέ της παρέας κάνεις ένα τεράστιο λάθος.
    Δεν θέλω να επιβάλλω την άποψη μου. Κανεις κάποιο λάθος.
    Γράφω την άποψη μου, και την υποστηρίζω με επιχειρήματα.
    Υπάρχει κάποιος που έχει αντίθετη άποψη αλλα να μπορεί να παρουσιάσει επιχειρήματα???????

    Εγω ανέφερα λόγους για τους οποίους ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθεί ο Δήμος Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.
    Οι άλλοι που θέλουν την Κυπαρισσία -ελάχιστοι δηλαδή- λένε απλά το τι θέλουν.
    Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς τίποτα.

    Εδω είναι τα σχόλια.
    Δώστε τα δικά σας επιχειρήματα για την άποψη που στηρίζετε. Αλλα πού να τα βρείτε??? θα τα είχατε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.