Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο Ολυμπιακός φέτος χάνει μόλις περάσει από τα... Τέμπη

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ και μαζί το πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην διαδικασία των πλέι οφ. Η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη -αφού με νίκη την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» ξαναμπαίνει σε θέση οδηγού-, ωστόσο η φετινή παρουσία των «ερυθρόλευκων» στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε 5 επισκέψεις του στην συμπρωτεύουσα, ο Ολυμπιακός έκανε 4 ήττες, οι οποίες συνδυάστηκαν από κακές εμφανίσεις.
Το τραγικό λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη, από το .......

οποίο προήλθε το γκολ - νίκης του Μουσλίμοβιτς, φέρνει στο μυαλό όλων ένα ανάλογο που έκανε ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» (σε ασυνεννοησία με τον Όσκαρ) στο παιχνίδι με τον Αρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, από το οποίο επωφελήθηκε ο Κάμπορα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δύο φορές έχει χάσει στην έδρα του Αρη (1-0 στην κανονική διάρκεια και 2-0 στα πλέι οφ), μία στο «Καυτανζόγλειο» από τον Ηρακλή (1-0) και μια την Κυριακή στην «Τούμπα» από τον ΠΑΟΚ (1-0).

Η μοναδική επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, που συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», περνώντας για 12η συνεχόμενη σεζόν πρωταθλήματος αήττητος από την έδρα του «Δικέφαλου». Μια παράδοση που έσπασε την Κυριακή.

Πέρα από τα... Τέμπη, όμως, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Περίπου 85 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν ούτε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Προβληματισμός, αλλά και πίστη

Μπορεί στον Ολυμπιακό να επικρατεί προβληματισμός για την κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν χάνουν την πίστη τους ότι μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας, με νίκη την Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη πιάνουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, αλλά θα έχουν πλεονέκτημα έναντι του «Δικέφαλου», λόγω του κριτηρίου κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο λιμάνι βλέπουν ως τελικούς τα επόμενα δύο ματς στο «Καραϊσκάκη», με ΠΑΟΚ και Αρη, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και στα δύο παιχνίδια, ώστε να πάνε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.