Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για τη δημοτική αρχή Φιλιατρών

Για τρομοκρατία καταγγέλλει το ΠΑΜΕ τη δημοτική αρχή Φιλιατρών “σε συνεργασία με την Αστυνομία και ακροδεξιούς κύκλους” όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτή, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αν. Παναγιωτόπουλος “μόλις έφτασε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ που θα μοίραζε στους μετανάστες τα πράγματα που είχαν συγκεντρώσει οι εργαζόμενοι της Καλαμάτας, της επιτέθηκε απαιτώντας να αποχωρήσει από την πλατεία με αιτιολογίες, όπως: «δεν σας θέλουμε εδώ», «δεν πήρατε άδεια από εμάς», «οι μετανάστες βρωμίζουν την πλατεία» κ.λπ., και προκλητικά κάλεσε την Αστυνομία (η οποία αμέσως ανέλαβε δράση κάνοντας περιπολίες γύρω από την πλατεία) με στόχο να τρομοκρατήσει τους μετανάστες - εργάτες γης από την Αφρική”.

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει “τους κάτοικους των Φιλιατρών που αψήφησαν τις ξενοφοβικές κορόνες .........

του αντιδημάρχου και των ομοίων του και έτρεξαν να υπερασπιστούν την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ”, στηρίζει το αίτημα για κατώτερο μεροκάματο στα 25 ευρώ και καταγγέλλει ως υπεύθυνα για τα προβλήματα των αγροτών όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ.

Πηγή: Ελευθερία

25 σχόλια:

  1. και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΜΕ..
    τι είναι αυτά τα πράγματα; απο που και ως που χρειάζεται άδεια μια συνδικαλιστική οργάνωση για να μοιράσει ρούχα σε ανθρώπους...
    όταν μοίραζε η εκκλησία, έπαιρνε άδεια απο κάποιον; Απορώ, με τον αντιδήμαρχο!!!!!!
    τις πολιτικές του ιδέες ας τις κρατήσει για τον εαυτό του, δεν ειναι ιδιοκτησία κανενός η πλατεία για να κάνει τον κεχαγιά.
    Εγω ειμαι πολιτικά ανεξάρτητος..και πάλι λεω ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΜΕ.
    και η αστυνομία τι ειδους δράση ανέλαβε, που την ειδε την παρανομία...
    δεν ειναι παράνομο να μοιράζεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη...ρουχισμό!!!
    Πίστευα ότι στα Φιλιατρά υπάρχει δημοκρατία στην πράξη..αλλά φοβάμαι ότι κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάτσε ρε μεγάλε...
    Τι είναι η πλατεία των Φιλιατρών, στρατόπεδο λαθρομεταναστών...Εδώ η Αστυνομία μας σταματάει στο δρόμο - εμάς τους Έλληνες - μας κατεβάζει απο το αυτοκίνητο και μας ξεβρακώνει στην κυριολεξία, και έχουμε και τα χαρτιά μας, και πληρώνουμε την εφορία μας, τα τέλη μας, κλπ, κλπ. Αν το ΠΑΜΕ γουστάρει ας πάρει των οματιών του και ας πάει στην Αφρική...θα καλοπεράσει. Ποιός τους κάλεσε αυτούς - τους δυστυχείς σίγουρα - ανθρώπους εδώ...Όποιος λοιπόν τους κάλεσε ή ειναι τόσο ψυχοπονιάρης, ας τους πάει στο σπίτι του να μείνουν. Μήπως τους έχει δεί κανένας γιατρός για να διαπιστώσει αν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειναι καλά στην υγεία τους και δεν κουβαλάνε καμμιά αρρώστεια που θα ρημάξει σε χρόνο ντε τε τα Φιλιατρά? Όσο για αυτούς τους πραγματικά γραφικούς του ΠΑΜΕ, γιατί δεν λένε και τα υπόλοιπα "καλά" που έκαναν τις τελευταίες μέρες. Όπως ότι έκλεισαν την Ακρόπολη, ότι ανάρτησαν πανώ στον Παρθενώνα, ότι δεν άφησαν κρουαζιερόπλοιο να κατεβάσει ξένους στον Πειραιά....Την ίδια ώρα που η Ελλάδα στενάζει...Και μετά περιμένουμε και τουρίστες μπάς και ανασάνουμε λίγο. Οι κάμερες βέβαια των ανθρώπων ήταν ανοιχτές και έγραφαν το χάλι μας, για να το μεταφέρουν στα πέρατα του κόσμου.Για να μην μιλήσω για τα μαγαζάκια των βιοπαλαιστών του κέντρου που τα λαμπαδιάζουν κάθε τόσο. Κύριοι δεν πρέπει να λέγεστε ΠΑΜΕ, ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ πρέπει να λέγεστε. Σας την έχει βαρέσει το γεγονός ότι εξουσία δεν πρόκειται να δείτε ποτέ, ότι - δυστυχώς για εσάς - η Σιβηρία έγινε τουριστικός προορισμός, ότι δεν θα ξαναχτιστουν κολχόζ, και ότι ο Λενιν θα παραμείνει...μούμια, παρ' όλη την πετυχημένη ταρίχευση.
    Έτσι αγαπήστε τους,και θα πάρουν τηλέφωνο και σε κανα 2μηνο θα ειναι 6πλάσιοι. Το έχουμε δεί το έργο και πάλι, και δεν μας άρεσε κύριοι, εδώ έχουμε Δημοκρατία και οι πολλοί αποφασίζουν, και αυτοί δεν είστε εσείς...είτε το θέλετε έιτε όχι, στις εκλογές ψάχνετε να βρείτε τους ψήφους σας και γνωρίζετε με τα μικρά τους αυτούς που σταυρώνουν εσάς και την ηγεσία σας. Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτό, ότι είστε μειοψηφία και μάλιστα ισχνή.
    Και αφήστε ανθρώπους σαν τον Τάσο να κάνει την δουλειά του, να σας καθαρίζει τους κάδους, να μαζεύει με τα χέρια τα σκουπίδια απο τους δρόμους και να τσακώνετε με τον κάθε ένα τυχάρπαστο που σπαταλάει αδίκως νερό.
    ΠΑΜΕ...άκου ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ..............ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ .......ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΣΠΙΤΙ ΣΟΥΥΥΥΥ..........ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗΗΗΗ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:14 και γω μαζι σου,μπραβο καλα τα λες.Τι τα καναμε τα φιλιατρα κεντρο υποδοχης λαθρομεταναστων?Α ρε κουλτουριαριδες του ΠΑΜΕ παλουκι που χαθηκε....Κατι δηδεν σαν και σας καταστρεψανε την έλλαδα.Γιατι δε κανετε ρε το ιδιο με τους συνταξιουχους του ΟΓΑ,που δουλεψαν αυτη τη γη και περνουν 400 ευρω συνταξη? και με αυτα τα λεφτα πρεπει να πληρωσουν ΔΕΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ?ΓΙΑΤΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ένας άνθρωπος φεύγει από ένα μερος και πάει σε ένα αλλο παραμένει ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δε χανει την αξιοπρεπεια του. Δεν γινεται ζώο. Και αυτοί έχουν αισθηματα,και αυτοι αγαπάνε,πονάνε,κλαίνε΄,γελάνε. Πολίτες της ιδιας ΓΗΣ είμαστε,το αιμα μας είνε ιδιο΄.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν ένας άνθρωπος φεύγει από ένα μερος και πάει σε ένα αλλο παραμένει ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δε χανει την αξιοπρεπεια του. Δεν γινεται ζώο. Και αυτοί έχουν αισθηματα,και αυτοι αγαπάνε,πονάνε,κλαίνε΄,γελάνε. Πολίτες της ιδιας ΓΗΣ είμαστε,το αιμα μας είνε ιδιο΄.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΟΥΜΕ! ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς με τα ουστ και τους διάφορους χαρακτηρισμούς είστε οι γνωστοί αργόσχολοι της πλατείας, αυτοί που η θέση σας ειναι αριθμημένη, που γλύφετε όλη την μέρα εναν φραπέ ή ενα ούζο. Γιατί δεν πάτε μαζί με το ΠΑΜΕ στα χωράφιά των αρχοντοαγροτών μας να τους πείτε να τους δίνουν 25Ε την μέρα, να τους βγάλουν άδεια εργασίας, βιβλιάριο υγείας....? Εκεί να δείτε κλωτσιές που έχετε να μαζέψετε.Γιατί ψυχοπονιάρηδες συμπολίτες μου, γιατί? Τα λόγια...καλά είναι, απο πράξεις δεν βλέπουμε τίποτα. Τουλάχιστον ο Τάσος έκανε αυτό που πίστεψε καλύτερο, εσείς τι κάνετε? ΤΙΠΟΤΑ, γιατί απο έργα είστε...βοηθοί συνταξιούχου. Έτσι συνεχίστε να τρέφετε το φίδι στον κόρφο σας. Κι όταν βέβαια θα γίνει το κακό - γιατί για τους ανθρώπους αυτούς η ζωή έχει αξία όσο ενα μισόκιλο ψωμί, έτσι έμαθαν - εσείς θα είστε - οι ίδιοι πάλι - που θα κατηγορείτε τον Αντιδήμαρχο ότι δεν έκανε κάτι για την πόλη. Βέβαια όταν χρειάζεστε κάτι τότε τον ξέρετε με το μικρό του όνομα. Σανίδα βρεγμένη που θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζουμε στην αρχη της καταρρευσης των εθνων.Δημιουργουν πολιτες κρατων χωρις εθνικη ταυτοτητα.Η Αριστερα ειναι η ηθικη αυτουργος της λαθρομεταναστευσης,θυμηθειτε το και αξιοποιηστε το.


    ΥΓ
    ΤΟ 'ΠΑΜΕ' ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόση ώρα και δεν βγήκε ένας του ΠΑΜΕ ρε παιδιά να πεί κάτι, να υποστηρίξει τους κακομοίρηδες τους μάυρους, μόνο εμείς...οι πολλοί τα χώνουμε. Μπορεί βέβαια να μας πουν και Χρυσαυγίτες αφού είπαν τον Τάσο τον Γρίβα ακροδεξιό.Α! ξέχασα έχουν δουλειά σήμερα...μόλις σκότωσαν 3 ανθρώπους, βέβαια τι να τους κάνεις, αυτοί ήταν λευκοί και υπάλληλοι, ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, και μακάρι να βρεθεί ενας Παπαδόπουλος να ανοίξει και πάλι το LONG ISLAND που λέει κι ο Πανούσης, ο πλουσιότερος αναρχικός.
    ΑΝΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Φουντά, δεν νομίζω ότι το DNA μου ειναι το ίδιο με των καφούρων (για ρωτήστε κάποιον μετανάστη της Νοτίου Αφρικής - έχει πολλούς η πόλη μας - γιατί τους λένε έτσι). Ας πάνε να πονάνε, να γελάνε και να κλαίνε στην δική τους πατρίδα, όχι στη δική μου. Κι εμείς πήγαμε μετανάστες και για να καταλάβεις σε παραπέμπω στην "Φάμπρικα", τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς. Για να καταλάβεις πως ήταν οι Έλληνες μετανάστες και πως είναι σήμερα οι - συμπαθείς κατά τα άλλα - έγχρωμοι. Και γω θα ήθελα να τους βλέπω, ενταγμένους όμως στο σύστημα, με χαρτιά, με σπίτια, με δουλειά, με αξιοπρέπεια γενικά. Αλλά ούτε θέλουν, ούτε - στην παρούσα - μπορούν να ενταχθούν. Έτσι μοιραία αποτελούν απειλή για μένα, το παιδί μου, την πόλη μου, τη χώρα μου. Και πίστεψε με γνωρίζω ενταγμένους έγχρωμους που δεν τους θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να τους δούν, γιατί ξέρουν. Ξέρεις ότι ενα μεγάλο ποσοστό σκληρών ναρκωτικών στη χώρα μας διακεινείτε απο τα αθώα μαυράκια που έρχονται και σε πρήζουν να αγοράσεις ενα CD?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και επειδή τα πήρα τώρα, και όντας σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις τους στίχους σου τους παραθέτω:
    "Η φάμπρικα δεν σταματά, δουλεύει νύχτα-μέρα
    και πως τον λέν τον διπλανό, και τον τρελλό τον Ιταλό
    να τους ρωτήσω δεν μπορώ, ούτε να πάρω αέρα
    Δουλέω μπρος στη μηχανή, στη βάρδια 2-10
    κι απο την πρωτη τη στιγμή, μου στειλανε τον ελεγκτή
    να μου πετάξει στο αυτί, δυο λόγια νέτα-σκέτα
    άκουσε φίλε εμιγκρέ, ο χρόνος ειναι χρήμα
    με τους εργάτες μην μιλάς, την ώρα σου να την κρατάς
    τον γιό σου μην τον λησμονάς, πεινάει κι ειναι κρίμα
    κι έτσι στο πόστο μου σκυφτός, ξεχνάω την μιλιά μου
    ειμαι το νούμερο οχτώ, με ξέουν ολοι με αυτό
    κι εγω κρατάω μυστικό ποιό ειναι το ονομά μου"
    Αυτή ήταν η πραγματικότητα των Ελλήνων μεταναστών κύριε στις φάμπρικες της Γερμανίας, στις στοές του Βελγίου, στα ορυχεία της Αφρικής και στα εστιατόρια της Αμερικής.
    Σιώπησε λοιπόν κι εσύ και οι ομοιδεάτες σου, που τα βρήκατε όλα έτοιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...και ποιό είναι το DNA σου; μήπως πήγες σε εργαστήριο να το ελέγξεις; και αν πήγες, τι έδειξαν αυτές οι εξετάσεις;
    χαχαχαχαχχαχαχ...αστα φίλε, ο εχθρός σου δεν ειναι ο φουκαράς ο μαύρος, να εισαι σίγουρος για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΑΣΟ !!!ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥΣ ΤΟ Δ.Σ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ , ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ,ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΤΟΝ ΣΤΑΜΟ ,ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΙΔΕΣ,,,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΑ !!!ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ,,ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ,,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ,,,ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΖΟΥΝ ???????? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε των 7:30, ο φουκαράς ο μαύρος εσένα θα μαμίσει όταν θα πεινάσει. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν μένω στην γενέτειρα. Το καλοκαίρι που θα κατέβω όμως, αν θέλεις θα στο...δείξω το DNA μου. Το δικό μου το άιμα ειναι 100% Ελληνικό, Φιλιατρινό και Αντρικό, για το δικό σου δεν ξέρω...για να σου αρέσουν και οι μαύροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμο 11:30
    Λυπάμαι φίλε μου που πέφτεις σε αυτό το επίπεδο, εγώ δεν σε πρόσβαλα, τα αντριλίκια αστα για αλλού όχι σε μένα, εγω είμαι οικογενειάρχης και εγραψα τη γνωμη μου, τι είναι αυτά που λές...«αν μου αρέσουν οι μαύροι..» λυπάμαι για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σου απαντήσω λοιπόν κύριε οικογενειάρχη, εσύ που μίλησες για το DNA μου και ζορίστηκες όταν σου απάντησα. Υπαινιγμό δεν έκανες εσύ για μένα όταν μου είπες αν γνωρίζω το DNA μου ή αν το έχω ελέγξει? Τι εννοούσες? Ότι δεν ειμαι αμιγώς Έλληνας, Φιλιατρινός, λευκός, άντρας, παιδί του πατέρα που το ονομά του αναγράφεται στην ταυτότητα μου, τι απο όλα? γιατί για αυτά μιλάει το DNA, όχι το δικό μου μόνο αλλά του καθενός απο εμάς. Μπορεί λοιπόν να είσαι αγράμματος η κοινωνικά αμόρφωτος και να μην καταλαβαίνεις πότε προσβάλεις κάποιον και πότε όχι, αλλά αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα. Πρώτα θα σκέφτεσαι λοιπόν και μετά θα γράφεις για άλλους, που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη απο εσένα. Εγώ δεν σε έθιξα ποτέ, εσύ θεώρησες σωστό να απαντήσεις στο σχόλιο μου και τις - ίσως λανθασμένες ΑΛΛΑ - ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ απόψεις. Γιαυτό λοιπόν και πήρες την απάντηση ανάλογα με αυτό που είπες. Όπως και τώρα σου δίνω την ανάλογη απάντηση. Άκου οικογενειάρχης...(δηλαδή καλός και ενταγμένος και σοβαρός), εγώ δηλαδή τι είμαι κανένας αλήτης του δρόμου. Κι εγώ οικογενειάρχης είμαι, και περισσότερο την δική σου οικογένεια θέλω να προστατέψω παρά την δική μου αφού δεν ειμαι μόνιμος κάτοικος Φιλιατρών. Τον σεβασμό φίλε μου δεν τον απαιτείς, τον επιδιώκεις, και τα λεγόμενα σου περί του δικού μου DNA, συνιστούν μεγάλη προσβολή για μένα, τόση που η απάντηση που σου έδωσα ήταν μάλλον μετριοπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κατ΄αρχάς ούτε και εγώ μένω στα Φιλιατρά...
    Ποιός σου είπε αφελή «γραμματιζούμενε» ότι το DNA ξεχωρίζει φυλές και εθνότητες, υπάρχει νομίζεις στο DNA του καθενός μας η πόλη που γεννηθήκαμε και η εθνότητα μας; φίλε μου διάβασε και κανένα βιβλίο περί DNA...και τότε θα καταλάβεις ποιός είναι αμόρφωτος απο εμας του δύο.
    Και βέβαια δεν αμφισβήτησα την καταγωγή σου, την ιθαγένεια σου και τον πατριωτισμό σου...απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ DNA ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...
    Υ.Γ. ρίξε μια ματιά σε αυτό το site και τότε θα καταλάβεις το «λάθος» σου
    http://el.wikipedia.org/wiki/DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα επιμείνω και θα πρέπει μάλλον εσύ να διαβάσεις καλύτερα άρθρα πεί DNA για να διαπιστώσεις ότι π.χ. οι έγχρωμοι έχουν διαφορετικό DNA απο των λευκών, των κίτρινων, των κόκκινων. Σε λεπτομέρειες όχι σε ολο τον κώδικα, οφείλω μάλλον να σου εξηγήσω, καθώς πιστεύεις ότι όλα μπορείς να τα βρείς στο wikipedia. Εκεί γενικότητες για παιδιά του Δημοτικού περιγράφουν...Μέσω λοιπόν του DNA γίνεται η ταυτοποίηση (ειναι και της μόδας τώρα λόγω τρομοκρατίας) Το DNA λοιπόν σου δείχνει και το φύλλο και την εθνικότητα και το χρώμα του δέρματος....και τον πατέρα σου. Σε ξαναρωτώ λοιπόν, τι εννοούσες όταν έλεγες αν γνωρίζω το DNA μου και αν το έχω ελέγξει? Τα υπόλοιπα ειναι δικαιολογίες, απάντησε σε αυτό αφού έχεις εμπλακεί σε κάτι προσωπικό που δεν σε αφορά. Εκτός αν είσαι ενας απο τους έγχρωμους της πλατείας ή συνήγορός τους ή κάποιο απο τα καλόπαιδα του ΠΑΜΕ, οπότε θα διαμορφώσω την απάντηση μου αναλόγως. Γιατί εγώ για αυτούς μίλησα και αυτούς κατηγόρησα, αν κατηγόρησα. Και απάντησα σε κάποιον κ. Φουντά - η νονό - σύμφωνα με το nickname του όταν μίλησε για το ίδιο αίμα που κυλάει στις φλέβες τις δικές μου με αυτών των ανθρώπων. Τυχαίνει να έχω διαφορετική άποψη, τι να κάνω. Προσπαθώ όμως να την τεκμηριώσω...εσύ που με ρώτησες για το DNA μου, πως το τεκμηριώνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το DNA του καθενός μας ταυτοποιείται όταν υπάρχει και δείγμα του συγκριτικού ζητούμενου...δηλαδή ..όταν βρούν μια τρίχα ας πούμε κάποιου η ταυτοποίηση θα γίνει μέσω κάποιου άλλου δεδομένου στοιχείου...
    Σου απαντώ λοιπόν για να μην υπάρχει παρεξήγηση, το DNA σου βεβαίως και δείχνει το φύλο σου, και το χρώμα σου...αλλά δεν λέει πουθενά ότι είσαι φιλιατρινός ούτε έλληνας, γιατί υπάρχουν και έλληνες που έχουν αλλη ιστορική καταγωγή...νομίζω ότι θα συμφωνήσεις σε αυτό...π.χ ο Εβερτ εχεί βαυαρική καταγωγή και ας έχει ελληνική ιθαγένεια.
    η φράση μου..άν εχεις ελέγξει το DNA σου βεβαιως και δεν είχε προσβλητικό χαρακτήρα..γιατί ουτε και εγω το έχω ελέγξει..γιατι απλούστατα δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο...απλά δεν μπορεις να ξεχωρίζεις τους ανθρωπους με βάση το DNA τους γιατι δεν έχει νόημα...
    Ο Χίτλερ όταν κέρδιζαν τα μετάλλια στο τρέξιμο οι μαύροι στους Ολυμπιακούς αγώνες τότε στη Γερμανία..απορούσε με τον εαυτό του...γιατί τους νόμιζε κατώτερους..μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο..
    διαφορές φίλε μου υπάρχουν σε όλες τις φυλές και σε όλους τους ανθρώπους, ο χαρακτηρισμός όμως ανώτερη φυλή ή ανώτερο έθνος είναι αντιεπιστημονικός και πολιτικά επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν ένας ελέγξει το DNA του σε ένα εργαστήριο της Αμερικής ας πούμε..νομίζεις ότι θα του πουν ..είσαι ελληνας ...εισαι φιλιατρινός και τα τοιαύτα;; για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουν και στοιχεία συγγενικά σου ελλήνων φιλιτρινών..
    ελπίζω να συνενοηθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωραία τώρα λοιπόν που έβαλες σε ενα επίπεδο τη συζήτηση, και εξήγησες θα ξεχάσω και το χαχαχαχαχ.....ειρωνικό σου ηλεκτρονικό γελάκι, και θα πάρω πίσω τα περί μαύρων. Μην συγκρίνεις όμως ανόμοια πράγματα, εγώ δεν σύγκρινα όλους τους διαφορετικούς απο εμένα ή στο χρώμα ή στην εθνικότητα, ή στο θρήσκευμα. Και ασφαλώς και τους σέβομαι και τους συμπονώ. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την παραβατικότητα τους που ειναι αδιαμφησβήτητη. Ήρθαν λοιπόν στην μικρή μας πλατεία, εκεί κάνουν την ανάγκη τους, και εκεί κοιμούνται, τρώνε, περνάνε την ώρα τους. Αν λοιπόν θέλουν να έρθουν και φυσικά να το κάνουν - δεν ειμαι αντίθετος - να προτιμήσουν την νόμιμη οδό, όπως τόσοι και τόσοι συμπατριώτες τους (σαν παράδειγμα θα σου αναφέρω εναν εξαίρετο γιατρό, στο Νοσ. Κυπαρισσίας), ή έστω να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εναν δικό τους οικισμό κάπου - οι τσιγγάνοι γιατί το κάνουν - αρχικά και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν καθαρή και σε κόσμια κατάσταση την πόλη και την χώρα που τους φιλοξενεί, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτοί πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα, όχι εμείς. Το θέμα ήταν βέβαια - γιατί ξεφύγαμε - και ειναι, το ΠΑΜΕ και η αντίδραση του για εναν εξαίρετο άνθρωπο σαν τον Τάσο, που μόνο καλά έχει κάνει για την πόλη και με προσωπικό κόστος κάποιες φορές.
    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω μένω στην Αθήνα, δεν γνωρίζω τον αντιδήμαρχο, ούτε τον Τάσο, εσύ προφανώς τα ξέρεις καλύτερα αυτά, σου κάνω όμως μια ερώτηση.
    Το ΠΑΜΕ μοίρασε κάποια πράγματα, που βλέπεις το κακό;..το ίδιο έκανε και η εκκλησία απ΄ότι έμαθα, τότε ο αντιδήμαρχος αντέδρασε;
    ερώτηση κάνω...
    πολιτικά δεν πιστεύω τίποτα..οι αρχές που ανέφερες περί ανθρωπισμού εκφράζουν και μένα...ομως θα συνεχίσω να είμαι με το φουκαρά που δουλεύει σα σκλάβος για ένα κομμάτι ψωμί...γιατι αυτό μου λέει η ηθική μου..την οποία διαισθάνομαι ότι έχεις και σύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.