Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Κατσέλη για την ακρίβεια

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έτσι για πρώτη φορά αντί των βουλευτών της αντιπολίτευσης είναι οι Κυβερνητικοί βουλευτές που καλούν στη Βουλή για εξηγήσεις την αρμόδια υπουργό.

Το να καλούν την υπουργό οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές είναι τόσο σπάνιο που από το περιβάλλον της Λούκας Κατσέλη θεωρήθηκε ως "εχθρική κίνηση" ωστόσο ο αριθμός των βουλευτών που υπογράφουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος.
26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν από την κ. Κατσέλη να πάει στη Βουλή και έτσι η θετική απάντηση στο αίτημα ήταν μάλλον... μονόδρομος.

Οι βουλευτές αναφέρουν χαρακτηριστικά: ........

"Σε μια εποχή μεγάλης μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών λόγω και των οικονομικών μέτρων, θεωρούμε ότι όλοι, η κυβέρνηση, η Βουλή, οι παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τον έλεγχο και τον περιορισμό των αυξήσεων στις τιμές, την πάταξη των φαινομένων αισχροκέρδειας και την αντιμετώπιση των ολιγοπωλιακών καταστάσεων".

Οι 26 βουλευτές θέτουν μάλιστα θέμα αξιοπιστίας του έναντι του πολίτη καθώς είναι καθήκον τους η προστασία του: "Είναι κρίσιμο ζήτημα για την αξιοπιστία μας έναντι του πολίτη ο οποίος πρέπει να αισθανθεί ότι υπάρχει προστασία, μέριμνα και αγώνας για τη μείωση των αρνητικών εις βάρος του συνεπειών και τον επιμερισμό των θυσιών σε όλους"

Πηγή: News it

1 σχόλιο:

  1. Για το χαλι δεν φταιει η κατσελη,αλλα καποιοι αλλοι.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ να υποτιμουν την νοημοσηνη μας.Η κατσελη δεν ειναι του χεριου τους και προσπαθουν πριν τον ανασχηματισμο να την πεταξουν εκτος,προσπαθουν ακομα να ριξουν το λαθος σε καποιον πριν τα μεγαλα γεγονοτα που ερχονται το φθινοπωρο.Οτι προλαβουν πριν το ολικο ξεπουλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.