Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Οι νοσταλγοί της επανίδρυσης του Κράτους αντιδρούν στον «Καλλικράτη» λέει το ΥΠΕΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε το υπουργείο Εσωτερικών απαντώντας σε όσους αντιδρούν στο σχέδιο «Καλλικράτης».

Σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΣ σημειώνει ότι οι αρνητικές δηλώσεις προέρχονται από τους πρωταγωνιστές «της διαβόητης εξαετούς επανίδρυσης του Κράτους, η οποία οδήγησε την Ελλάδα στα πρόθυρα της καταστροφής».

«Έχουν πράγματι κάθε λόγο να αντιταχθούν σε μια βαθιά αλλαγή όπως ο 'Καλλικράτης', όσοι ταυτίστηκαν με τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές του πελατειακού κράτους της σπατάλης, της αυθαιρεσίας και της αδιαφάνειας.

«Η Ελλάδα, όμως, πρέπει να προχωρήσει μπροστά, και ο Καλλικράτης με τις αλλαγές νοοτροπίας και .....

αξιών που εισάγει συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον.»

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ απέρριψε το σχέδιο «Καλλικράτης», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι περιφρονεί την ΕΝΑΕ και την ΚΕΔΚΕ, «οι οποίες ανέμεναν τη συνέχιση της διαβούλευσης με τον υπουργό Εσωτερικών, ενώ σημειώνει ότι «ακόμη δεν έχουν απαντηθεί ερωτήματα πώς προκύπτει εξοικονόμηση δαπάνης 1,8 δισ. ευρώ».

Πηγή: in.gr

2 σχόλια:

  1. Ραγκούση, η ΝΔ διέλυσε την οικονομία και την έφερε στο χείλος του γκρεμού και εσείς διαλύετε την Ελλάδα με το έκτρωμα που παρουσίασες.

    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ από τους προηγούμενους. θα την φάτε κανονικά. Έρχεται η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΕWS ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΣΟ , ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΣΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Η ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ , ΟΜΩΣ ΤΟ 27 ΜΕΛΕΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ,9 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ 8 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ Η ΑΝΤΕ 9 ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ 9 ΓΑΡ/ΤΕΣ ΚΑΙ 9 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ,ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕ ΠΟΛΕΙΣ;
    ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ . Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΠΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ ,ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΕΟΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΣΠΡΕΣ,ΑΔΕΛΦΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ,ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ,ΖΗΤΩ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ !!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.