Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Οδυσσέας Βουδούρης για τον Καλλικράτη

Σε μια λιτή ανακοίνωση του ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης αναφέρει ότι σέβόμενος τις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων για Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους συμφωνεί μαζί και με τους υπόλοιπους τρείς βουλευτές Μεσσηνίας (Κουσελά Γιαννακοπούλου και Λαμπρόπουλο) για την δημιουργία του Δ¨ημου φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

Η λιτή ανακοίνωση του έχει ως εξής:

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης συνυπέγραψε μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές Μεσσηνίας το παρακάτω υπόμνημα – πρόταση σχετικά με το σχέδιο «ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ»:
«ΟΙ βουλευτές Μεσσηνίας ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, σεβόμενοι τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων, συμφωνούν για τη σύσταση Δήμου στην Νότια Τριφυλία, με έδρα τους Γαργαλιάνους, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».(ακολουθούν υπογραφές)

2 σχόλια:

  1. Καλά ούτε το όνομα της πόλης μας δεν καταδέχονται να αναφέρουν στο υπόμνημά τους.

    Ή μήπως με την μη αναγραφή του ονόματος των Φιλατρών, θέλουν να υποδηλώσουν κάτι άλλο;

    Αίσχος και ντροπή για τα μπουμπούκια μας, δεν θα αργήσει όμως να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πληρώσουν συνολικά την στάση τους απέναντι στα Φιλιατρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λαϊκή οργή και η αγανάκτηση που σιγοβράζει θα ξεσπάσει με τρόπο εκρηκτικό όσο τη συμπιέζουν οι συμπληγάδες του αποπροσανατολισμού και της ανώδυνης εκτόνωσης.

    Η εξέγερση θα είναι αυθόρμητη… θα είναι καθολική… θα είναι ανεξέλεγκτη…

    Κι αλλοίμονο σε κείνον που θα τολμήσει κατόπιν εορτής να επιχειρήσει να τη χαλιναγωγήσει.

    Είστε όλοι συνυπεύθυνοι και…
    Ο σώζων εαυτόν ΔΕΝ ΘΑ σωθήτω…

    Κύριος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.