Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλήνιων Εξετάσεων των μαθητών – υποψηφίων, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητά μας παιδιά,
Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών σας για ένα καλύτερο μέλλον. Γνωρίζετε ότι κάθε στόχος, για να πετύχει, χρειάζεται όραμα, σκληρή προσπάθεια, δράση, χρειάζεται άμιλλα και δημιουργικότητα.

Είμαι βέβαιος, ότι με την βοήθεια των γονιών σας και των ........

δασκάλων σας, έχετε κατανοήσει αυτήν την αδήριτη πραγματικότητα και με την βοήθειά τους βελτιώνετε συνεχώς το πεδίο των γνώσεών σας καθώς και τα πνευματικά και ψυχικά σας χαρίσματα.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα, με κίνδυνο την απαξίωση κάθε έννοιας δικαίου, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος σας, μας κάνουν περήφανους, μας συγκινούν, μας δίνουν ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Σε εσάς, η πολιτεία και η αυτοδιοίκηση οφείλει να επενδύσει πολλά και να στηρίξουν την προσπάθειά σας.
Το δικό μας καθήκον είναι να εργασθούμε με τρόπο οργανωμένο και συστηματικό, για την δημιουργία των προϋποθέσεων που απαιτούνται, ώστε να αποκατασταθείτε επαγγελματικά στον τόπο σας, με την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Εύχομαι σε όλους εσάς τους Μεσσήνιους μαθητές και μαθήτριες αλλά και σε κάθε γονιό, καλή δύναμη, πολλή ψυχραιμία και καλή επιτυχία. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές, για τις αγωνίες και τα όνειρά σας».

Νομάρχης Μεσσηνίας
Δημήτρης Δράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.