Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Μήνυμα του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου για την Πρωτομαγιά

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς είναι η ημέρα μνήμης- ημέρα φόρου τιμής στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν προκειμένου να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι σε ολόκληρο τον κόσμο, όλοι εμείς, δικαιώματα.

Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς αποκτά ξεχωριστή επικαιρότητα γιατί συμπίπτει με συγκυρίες που αναδεικνύουν τη σημαντικότητά του. Συμπίπτει με την επιτήρηση, τον έλεγχο και την κηδεμονία της χώρας από το Δ.Ν.Τ. Τα εργασιακά δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετιών, σήμερα αμφισβητούνται έντονα. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα αδιέξοδα του ασφαλιστικού συστήματος και η πίεση του ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας, μας καλούν να πορευθούμε ενωμένοι.
Αγωνιζόμαστε, κυρίως, για τον εργαζόμενο ...........

λαό και δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα σταθούμε δίπλα του σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, με όλες τις θεσμικές - αυτοδιοικητικές - αγωνιστικές μας δυνάμεις.

Στο πλαίσιο της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καλούνται όλες οι θεσμικές περιφερειακές δυνάμεις, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Να διεκδικήσουν την δημιουργία ενός κόσμου, στον οποίο οι παραγωγικές δυνάμεις θα μπορούν να συνεργάζονται, να είναι αλληλέγγυες. Έναν κόσμο που θα δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, στην κοινωνική προστασία, στον εργαζόμενο.

H επαρκής στελεχιακή συγκρότηση της Αυτοδιοίκησης είναι όρος απαράβατος για εμάς. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία του Προγράμματος «Καλλικράτης», κόκκινη γραμμή, ώστε να μην έρθουμε στο μέλλον αντιμέτωποι με «ξεκρέμαστους» υπαλλήλους και ελλιπείς θεσμούς.
Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των υπαλλήλων της Αυτοδιοίκησης. Και αυτή τη φορά μας χρειάζονται όσο ποτέ.
Θα στηρίξουμε με κάθε μας δύναμη τα δίκαια αιτήματά τους και θα συμπαρασταθούμε στον αγώνα τους.
Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά και καλούς αγώνες!

Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας

3 σχόλια:

  1. ΔΕ ΜΑΣ Χ..... ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστέ μου βλέπω εφιάλτη. Τον δεξιό Δράκο με λόγια Παπαρήγας....
    Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητράκη, καλό είναι να κάνεις και την αυτοκριτική σου γιατί τα λόγια τα παχειά πολλοί ξέρουν να τα πούνε γιατί και εσύ έχεις μεγάλη ευθύνη για την κατάντια αυτή της χώρας, καιρός να πας σπίτι σου για να μην προξενείς και άλλες ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.