Κυριακή 23 Μαΐου 2010

150 χιλιάδες πεθαμένοι θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι από τα ταμεία

Με ρυθμούς χιονοστοιβάδας έρχονται στη δημοσιότητα η μια αποκάλυψη μετά την άλλη για κακοδιαχείρηση του δημοσίου χρήματος. Αυτή τη φορά είναι το "Βήμα της Κυριακής" που αποκαλύπτει απίστευτα στοιχεία διαφθοράς σε δημόσια νοσοκομεία.

Η έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας πραγματοποείται από τρία υπουργεία και καταδεικνύει σημεία και τέρατα στη διοίκηση των νοσοκομείων. Η σπατάλη φτάνει σε σημείο να χρεώνονται τα ελληνικά νοσοκομεία από 300 έως και 3.000 ευρώ για υλικά ίδιας εταιρίας που στο Λονδίνο ή την Μανδρίτη κοστίζουν 100 ευρώ.

Όπως προκύπτει από την έρευνα τα ..........

ασφαλιστικά ταμεία δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό ασφαλιζομένων τους, ενώ ο ελλιπής έλεγχος έχει οδηγήσει σε απίστευτες σπατάλες στα αναλώσιμα, ακόμη και από αποκλειστικές νοσοκόμες που παίρνουν υλικά στο σπίτι τους.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι υπάρχουν νοσοκομεία που παραλαμβάνουν εν γνώσει τους άχρηστα υλικά, επειδή με αυτό τον τρόπο οι προμηθευτές ρίχνουν τις τιμές στα χρήσιμα. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο αριθμός των ασφαλιζομένων που έχουν πεθάνει αλλά θεωρούνται ακόμη ασφαλισμένοι υπολογίζεται στις 150 χιλιάδες.

Πηγή: the best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.