Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΕΣΗΕΑ: Στάση εργασίας 11:00 - 15:00

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, πραγματοποιούν οι δημοσιογράφοι της Αθήνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52).

Όπως επισημαίνεται στη .........

σχετική ανακοίνωση, «επειδή η ημερομηνία αυτή είναι η τελευταία, δηλαδή η καταληκτική, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής τους στη Γενική Συνέλευση και της προβολής και διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.».

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλες τις εφημερίδες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τη στάση εργασίας εξαιρείται η κάλυψη της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η εξαίρεση κρίνεται αναγκαία λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.