Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Το δευτερο DVD της Τζούλιας, έρχεται.......

"Έρχεται συνέχεια με το δεύτερο DVD πια"... είπε η Τζούλια την Κυριακή του Πάσχα την ώρα που βρισκόταν στην πίστα, κάνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα...

Το θέμα είναι ότι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες...Παρά τις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου του Star, ούτε η Τζούλια αλλά ούτε και ο μάνατζερ της Μένιος Φουρθιώτης δέχθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερα για το επίμαχο θέμα...

Κυριακή ...κοντή γιορτή. Ο χρόνος θα δείξει αν ..........

η Τζούλια λέει αλήθεια , ή η ανακοίνωση ήταν ακόμα ένα κόλπο για να είναι κάθε μέρα στη δημοσιότητα!
Όλες οι λεπτομέρειες για το 2ο DVD της Τζούλιας!

Το "απαγορευμένο Νο 2" βρίσκεται ήδη στη διαδικασία του μοντάζ. Αυτή τη φορά οι "δημιουργοί" εμπνεύστηκαν και πραγματοποιήσαν το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων σε σκάφος στη μαρίνα Αλίμου. Σύμφωνα μεε την Espresso, πριν από 15 μέρες, η Τζούλια συνοδεία κινηματογραφικών εθεάθη σε πολυτελές σκάφος της μαρίνας!

Κομβόι αυτοκινήτων έφτασε στο χώρο από τις πρωινές ώρες και ξεφόρτωσαν κάμερες και φώτα. Αν και οι "έκπληκτοι" γείτονες περίμεναν ότι το πλεούμενο θα σηκώσει άγκυρα και θα σαλπάρει, εντούτοις παρέμεινε αγκυροβολημένο καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η θαλαμηγός φυλασσόταν καλά και δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν. Στους όποιους περίεργους ρωτούσαν: "Τι γυρίζετε;" η απάντηση ήταν: "Ένα video-clip".
To συγκεκριμένο σκάφος ανήκει σε γνωστή εταιρεία ενοικίασης.

ΣΧΟΛΙΟ
Η αρχιπουτανάρα ανακοίνωσε πότε θα την δούμε να ξαναπηδιέται με μπουκάλια και άλλα σχετικά....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.