Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Για ανάρμωστη συμπεριφορά καταγγέλει την δημοτική αστυνομία Καλαμάτας το επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βαρος περιπτεριούχου καταγγέλει την Δημοτική αστυνομία Καλαμάτας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος.

Σε επιστολή του προς τον Δήαμρχο καλαμάτας Κο Νίκα ο κος Καραμπατος ζητά να γίενι ΕΔΕ για το συμβάν ωστε να διαλευκανθεί η υπόθεση την οποία χαρακτήρισε ως λυπηρό συμβάν.

Αναλυτικά η επιστολή του Κου Καραμπάτου αναφέρει: ......

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το λυπηρό συμβάν διαπληκτισμού μεταξύ περιπτερούχων της Καλαμάτας και οργάνων της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου σας με αφορμή δριμύτατη λεκτική επίθεση των τελευταίων.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας εκφράζει την δυσαρέσκεια και την αντίθεση του σε τέτοιες τακτικές και θεωρεί ότι η άρνηση εκ μέρους του Δήμου για διάλογο με τους εκπροσώπους των περιπτερούχων και η λήψη αποφάσεων ερήμην τους, είναι εστία εντάσεων, που δεν τιμούν αυτούς που τις προκαλούν.
Σε κάθε περίπτωση, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θεωρεί επιβεβλημένη τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαλεύκανση του ανωτέρω συμβάντος και συζήτηση του θέματος με τους ενδιαφερόμενους ή/και τους εκπροσώπους τους προκειμένου να ακουστούν οι προτάσεις και η άποψή τους άμεσα.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.