Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τασούλας σε Νάντια Γιαννακοπούλου «Υπεγράφη η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα»

Την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας σε κατʼ ιδίαν συνάντηση που είχε με τη βουλευτή Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τασούλας ενημέρωσε την κ. Γιαννακοπούλου ότι υπεγράφη από τον ίδιο η σχετική απόφαση και αναμένεται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

Το Τμήμα Μεταγωγών θα αποτελεί ανεξάρτητη υπηρεσία με τη δημιουργία νέων οργανικών θέσεων για την κάλυψή της. Η κ. Γιαννακοπούλου σε δηλώσεις της εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για αυτήν την εξέλιξη, καθώς «η ίδρυση της υπηρεσίας αυτής θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για τη Μεσσηνία.
Η δημιουργία του παραπάνω Τμήματος αποτελούσε .........

πάγιο αίτημα των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Μεσσηνίας και συνιστά ένα πολύ μεγάλο βήμα από το Υπουργείο για την καλύτερη αστυνόμευση του τόπου, αφού ένα μεγάλο μέρος του αστυνομικού προσωπικού απεγκλωβίζεται από τη φύλαξη και μεταγωγή των ποινικών κρατουμένων».

Η παραπάνω δήλωση προέκυψε ύστερα από προγραμματισμένη συνάντηση, τη Δευτέρα 12/04/10, με τον Γενικό Γραμματέα, σε συνέχεια της αναφοράς της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σχετικά με την έξαρση του φαινομένου της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία.

Στη συνάντηση, η βουλευτής Μεσσηνίας συζήτησε, ενημερώθηκε και κατέθεσε προτάσεις στον κ. Τασούλα όσον αφορά την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία. Πιο συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας κατέθεσε υπόμνημα στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για την βελτίωση των υπηρεσιών Προστασίας του Πολίτη στη Μεσσηνία. Μεταξύ άλλων, η κ. Γιαννακοπούλου μετέφερε το αίτημα της αναπροσαρμογής των οργανικών θέσεων για την κάλυψη των νέων αυξημένων απαιτήσεων που παρουσιάζει η περιοχή, καθώς και τη δημιουργία οργανικών θέσεων Ειδικών Φρουρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.