Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Αριστοτέλης Παυλίδης

Με αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, διεγράφη οριστικά από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός Αιγαίου και τέως βουλευτής Δωδεκανήσου Αριστοτέλης Παυλίδης, με το σκεπτικό ότι «προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος».

«Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της ΝΔ, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος.
Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφασή της .........

η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διαγράφει οριστικά τον τέως Βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος της ΝΔ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Ρόδο -εκλογική περιφέρεια του κ. Παυλίδη- για να ανοίξει τις εργασίες του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος. Στη ΝΔ υπήρχε προβληματισμός για την πιθανολογούμενη παρουσίας του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου, αλλά και ανησυχία για την αντίδραση των φίλων του πρώην βουλευτή μετά τη διαγραφή του.

Ο κ. Παυλίδης είχε διαμηνύσει ότι το εγχείρημα της «αυτοκάθαρσης» δεν τον αφορά και επέμεινε ότι θα δώσει το «παρών» τόσο στις προσυνεδριακές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας όσο και στο Συνέδριο του προσεχούς Ιουνίου. «Εγώ δεν είμαι υπάλληλος για να βγω σε εθελούσια. Το να αναζητούνται αποδιοπομπαίοι τράγοι δεν είναι το καλύτερο» είχε δηλώσει προσφάτως.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.