Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Δημοτικό ιατρείο απέκτησε ο δήμος Καλαμάτας

Δημοτικό ιατρείο λειτουργεί από προχθές στην Καλαμάτα. Στον χαιρετισμό του, κατά την τελετή των εγκαινίων, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αναφέρθηκε στο κοινωφελές έργο που ευελπιστεί να προσφέρει το δημοτικό ιατρείο και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίησή του, το προσωπικό του ιατρείου, αλλά και εκείνους, που εθελοντικά έθεσαν εαυτόν στις υπηρεσίες του.

Το ιατρείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών ...........

Σανταρόζα και Παπανικολή και λειτουργεί ως συμβουλευτικό κέντρο προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ασφαλισμένους, αλλά και ανασφάλιστους, του ΟΓΑ. Οι ώρες λειτουργίας του είναι 14.00 με 18.00, τις εργάσιμες ημέρες.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, οι Δημοτικοί Ιατροί και Εθελοντικές Ομάδες, όπως το Δημοτικό Παντοπωλείο, η Επιτροπή Στήριξης Μεταναστών, ο Ερυθρός Σταυρός κ. α.
Δε μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο αξιότιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς και οι Βουλευτές Μεσσηνίας, κ. κ. κ. Γιαννακοπούλου Νάντια, Οδυσσέας Βουδούρης και Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.