Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η Τζούλια (και) στη Βουλή!

Με την ιδιότητα της «σκληρά εργαζόμενης, πολλές φορές και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες», πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων η διάσημη πλέον κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου (φωτογραφία).

Κατέθεσε αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενη για τον χαρακτηρισμό «εθνική πορνοστάρ» που της απέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλης . Ντυμένη με στενό μαύρο παντελόνι και ομοιόχρωμο μπλουζάκι, φορώντας άσπρα γυαλιά και μωβ ψηλοτάκουνα προσήλθε συνοδευόμενη από τον- κατά δήλωσή του- μάνατζέρ της. Συνοδευόμενη από αστυνομικό της φρουράς του Κοινοβουλίου οδηγήθηκε προς το γραφείο του κ. Πετσάλνικου όπου κατέθεσε το εν λόγω κείμενο και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ ζήτησε να το καταθέσει και στο πρωθυπουργικό γραφείο. «Εκανα το χρέος μου σαν απλός πολίτης» δήλωσε φεύγοντας ενώπιον των...

τηλεοπτικών καμερών και των περαστικών, ενώ από πλευράς της Βουλής σχολίαζαν ότι «κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να προσέλθει για να καταθέσει την αναφορά του».
tovima.gr






1 σχόλιο:

  1. Η Τζούλια στη Βουλή!

    Το αποκορύφωμα της ηθικής, κοινωνικής και πολιτικής σήψης που επικρατεί στην δύσμοιρη τούτη χώρα!

    Και μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.