Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Την εξασφάλιση των υπαλλήλων των νομαρχιών ζητά η ΕΝΑΕ

Σαφές θεσμικό πλαίσιο, το οποίο θα κατοχυρώνει πλήρως τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των υπαλλήλων της, ζητά η ΕΝΑΕ, επισημαίνοντας ότι «οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση δε θα πληρώσουν το μάρμαρο του 'Καλλικράτη'». Αντίθετη στα όσα προβλέπει η διοικητική μεταρρύθμιση και η ΤΕΔΚΝΑ.

Με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά, η ΕΝΑΕ τονίζει πως «οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση δε θα πληρώσουν το μάρμαρο του 'Καλλικράτη'. Η ΕΝΑΕ θα βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνιστεί για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους, ζητώντας ξεκάθαρες εγγυήσεις από την κυβέρνηση».

Το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας σε ............

συνδυασμό με την εντεινόμενη αβεβαιότητα στο περιβάλλον εργασίας μας υπενθυμίζουν την επιτακτική ανάγκη η ΕΝΑΕ να σταθεί δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο με πολιτικές που στοχεύουν στη διασφάλιση των δικαιωμάτων του, στην καταπολέμηση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Την αντίθεσή του στις ρυθμίσεις του «Καλλικράτη» εξέφρασε, μιλώντας στο συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.