Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τρελή πορεία λεωφορείου τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο απο την Σπηλιά

ΤΡΕΛΗ πορεία λεωφορείου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα μεσήλικα λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης και συγκρούστηκε με 2 ακόμα Ι.Χ. από πιθανό ανθρώπινο λάθος του οδηγού του οχήματος ο οποίος εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί κοντά στη περιοχή των Σφαγείων κάτω από το ΟΣΕ σε κατηφορικό δρόμο όταν ο 55χρονος οδηγός Μίτιου Σιράμ ιδιωτικής εταιρείας ταξιδίων που εκτελεί συχνά δρομολόγιο από την Κυπαρισσία προς την Ρουμανία είχε εξέλθει του λεωφορείου για εργασίες όπου για άγνωστους λόγους ενώ ήταν σταθμευμένο λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στον Σταύρο Καραμίχαλο 65 ετών από την Σπηλιά Κυπαρισσίας, που εκτελούσε εργασίες εκείνη την ώρα στο όχημά του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει θανάσιμα κάτω από τις ρόδες του και να τον εκσφενονίσει στην δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ η τρελή πορεία του λεωφορείου συνεχίστηκε για 109 μέτρα συγκρουόμενο με 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα προτού ανακοπεί η πτώση του κοντά σε όχημα.

Ο αλλοδαπός 55χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα ........

πραγματογνωμοσύνη από 2 ειδικούς ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ μάθαμε ότι διατάχθηκε λήψη αίματος από το θύμα και τον οδηγό για εργαστηριακή εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσιας, ενώ η είδηση προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή.

Πηγή: Radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.