Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Εράνη - Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-1

Ενα δυνατό παιχνίδι έγινε σήμερα στο νεο γήπεδο των Φιλιατρών ανάμεσα στην Εράνη και τον ολυμπιακό Καλαμάτας.
Ενα μάτς που είχε δύναμη, είχε θέληση για νίκη (κυρίως για τον Ολυμπιακό για να σωθεί) είχε ευκαιρίες αλλά είχε και ελάχιστα τέρματα.
Η λευκή ισοπαλία ίσως είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες αν κάτσουμε να δούμε μία προς μία τις ευκαιρίες που υπήρξαν εκατέρωθεν.

Η Εράνη είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για γκολ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός πάλι μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε από πέναλτι στο 72 με τον Χαριάτη δεν το έβαλε κάτω και κυνήγησε την ισοφάριση την οποία πέτυχε 4 λεπτά αργότερα στο 76 με τον Μουρούσια.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:


29΄: Τετ α τετ Κοτσιρά με Λυμπερόπουλο, το δυνατό διαγώνιο σουτ όμως του παίκτη της Εράνης φεύγει λίγο άουτ

41΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Εράνη. Ο Καραχάλιος σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι βρίσκει τον Κοτσιρά, αυτός πιάνει την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα σταματά στο αριστερό δοκάρι του Λυμπερόπουλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0 - 0

66΄: Ο Πολίμος βγαίνει τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο, σουτάρει, όμως η μπάλα φεύγει άουτ (καλή φάση για τους φιλοξενούμενους)

72΄: ΓΚΟΛ... Ο Ασημακόπουλος κερδίζει πέναλτι για τους γηπεδούχους, που μετατρέπει σε γκολ ο Χαριάτης, σημειώνοντας το 1-0

74΄: Ευκαιρία με το Χαριάτη να σουτάρει πάνω στο Λυμπερόπουλο

76΄: ΓΚΟΛ... Ο Μουρούσιας με σουτ ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό (1-1)


ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Σπυρόπουλος (46΄ Κόλλιας - 89΄ Βλασσόπουλος), Κυράνης, Ανδρεόπουλος, Παναγιωτίδης, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κοτσιράς, Χαριάτης, Καραχάλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Αθανασίου, Μιχαλόπουλος (75΄ Γκότσης), Πετράκος, Φουρναράκος, Αργάνης, Λιάρος, Κοσυφόπουλος (59΄Σισμανίδης), Μουρούσιας, Δασκαλάκης, Ξυδιάς (46΄ Πολίμος)

Πηγή: Εράνη Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.