Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη για την κατάρηγηση της VISA για ΗΠΑ

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση της κατάργησης της βίζας για τις ΗΠΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι γιατί με την απόφαση του Προέδρου Ομπάμα κατέληξε επιτυχώς μια σημαντική εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2006 με την επίσκεψη που πραγματοποίησα στις ΗΠΑ και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των σχετικών συμφωνιών από την κυβέρνηση της ΝΔ, τον Ιούνιο του 2009 στην Κέρκυρα.

Με αυτή τη θετική εξέλιξη οι Έλληνες πολίτες .......

θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ χωρίς να υπόκεινται σε διαδικασίες που στην ουσία δυσκολεύουν τα ταξίδια, τον τουρισμό και την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Όταν υπάρχει συνέχεια στην άσκηση της πολιτικής, ιδίως στον ευαίσθητο τομέα της εξωτερικής πολιτικής, εξυπηρετούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα εθνικά συμφέροντα.»

ΣΧΟΛΙΟ
Κα Μπακογιάννη θα σας έπεφτε η υπόληψη αν λέγατε συγχαρητήρια στον Κο Παπανδρέου για αυτήν την επιτυχία??? Νομίζω ότι την αξίζει ο πρωθυπουργός.


2 σχόλια:

  1. Δεν βρίσκω το λόγο που θα επρεπε να ευχαριστήσει κανείς τον Παπανδρέου αφού ολες τις διαδικασίες και συμφωνίες τις έκανε η κ. Μπακογιάννη απο το 2006 ακόμα. Όχι να έτρξε άλλος και άλλος να παίρνει τα εύσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέψτε μου να ψιλοδιαφωνήσω μαζί σας.
    Αντε να το δεχτω ότι έθεσε το θεμα, το έκανε τις εποαφές κλπ κλπ.
    Γιατι δεν το ολοκλήρωσε για να το "καρπωθεί"???
    Και την λέξη καρπωθεί την βαζω σε εισαγωγικά.
    Αφησε ημιτελή την όποια συμφωνία, ασχολήθηκε με τα εσωκομματικά της και στο ΜΠΙΙΙΙΙ της η visa.
    Κάτι όμως που τελείωσε ο νυν πρωθυπουργός.

    Και ξαναρωταω, θα της έπεφτε η υπόληψη να πει Συγχαρητήρια κε Παπανδρέου για την εξαιρετική έκβαση της υπόθεσης με την VISA??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.