Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Καραμπάτος για τον διαγωνισμό ενοικίαση ποδηλάτων. Ισες ευκαιρίες και σε καταστηματάρχες της Καλαμάτας.

Επιστολή στον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος θέτοντας τις απόψεις του για τον διαγωνισμό εγκατάστασης δυο εταιριών ενοικίασης ποδηλάτων.
Ο κος Καραμπάτος με την επιστολή του ζητά από τον Παναγιώτη Νίκα να δώσει μέσω του διαγωνισμού την ευκαιρία και σε καταστηματάρχες της Καλαμάτας να συμμετάσχουν και να μην αποκλειστούν.

Ολόκληρη η επιστολή Καραμπάτου αναφέρει: ...........

Κύριε Δήμαρχε,
Σε δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων (24-25/3/2010) διαβάσαμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές του Δήμου Καλαμάτας με 2 εταιρείες ενοικίασης ποδηλάτων -με ανάλογη εμπειρία-, τα οποία πιθανόν θα εγκατασταθούν στην πόλη συμπληρωματικά με τον ποδηλατόδρομο.

Επειδή όπως γνωρίζετε στην πόλη της Καλαμάτας λειτουργούν αρκετά καταστήματα ποδηλάτων, που αντιπροσωπεύουν μεγάλες εταιρείες εισαγωγής με τεχνογνωσία, κρίνουμε σκόπιμο να μην γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση η ενοικίαση ποδηλάτων για χρήση στον ποδηλατόδρομο της πόλης μας, αλλά να γίνει ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε συμπολίτες μας επιχειρηματίες να συμμετέχουν και έτσι να αποκτήσουν την γνώση επ’ ωφελεία της τοπικής οικονομίας και της πόλης γενικότερα.

Επίσης προτείνουμε η χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού να έχει ως αντικείμενο ΜΟΝΟ την επόμενη τουριστική περίοδο (περίπου 6 μήνες), ώστε να αξιολογείται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να δίδεται η ευκαιρία συμμετοχής στους ετήσιους Διαγωνισμούς σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης.

Με την βεβαιότητα ότι η πρόταση μας θα τύχει της δέουσας προσοχής, σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.