Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Εκπαιδευτική συνάντηση νηπιανγωγών στα Φιλιατρά

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των νηπιαγωγών οργανώνονται από τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής κ. Κωνσταντινιά Παπαϊωάννου δύο εκπαιδευτικές συναντήσεις για τις νηπιαγωγούς του 1ου Γραφείου Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στην ...........

πόλη μας στο 1ο Νηπιαγωγείο την Τρίτη 16 Μαρτίου. Σ` αυτήν οι νηπιαγωγοί θα παρακολουθήσουν τη ροή μέρους του ημερήσιου προγράμματος όπως αυτό πραγματοποιείται καθημερινά, με τις νηπιαγωγούς να διδάσκουν και τους μαθητές να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι νηπιαγωγοί του 1ου Νηπιαγωγείου Παντελάκη Βιβή και Γραμματικού Αντωνία έχει τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από την τέχνη». Η συνάντηση θα ξεκινήσει με τις πρωινές «ελεύθερες δραστηριότητες».

Στη συνέχεια οι νηπιαγωγοί θα προσπαθήσουν να μυήσουν τους μαθητές τους στην τέχνη μέσα από ποικίλες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα προσπαθήσουν κι αυτά να φτιάξουν το δικό τους έργο τέχνης και να δημιουργήσουν μια ιστορία γι` αυτό.
Οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 11.30 ενώ οι νηπιαγωγοί θα παραμείνουν στο σχολείο για να συζητήσουν για τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.