Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Γ.Αλογοσκούφης:'' Δεν φταίω εγώ''

Προσπαθεί να αποτινάξει ευθύνες για τα στατιστικά στοιχεία ο Γ.Αλογοσκούφης και υποστηρίζει ότι το πρόβλημα «δεν είναι πολιτικό πρόβλημα, είναι τεχνικό, γραφειοκρατικό, αν θέλετε στατιστικό πρόβλημα»...

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών σε συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, λέει ότι επί της υπουργίας του «έγιναν πολλά» για να βελτιωθεί το θέμα των στοιχείων, αλλά προβλήματα παρέμεναν, όπως το γεγονός ότι ποτέ δεν καταρτίστηκαν έγκαιρα ισολογισμοί από τα ασφαλιστικά ταμεία.

"Πολλές φορές ήμαστε υποχρεωμένοι όταν στέλναμε τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το κλείσιμο του προηγούμενου χρόνου ή όταν κάναμε προβλέψεις για το πού θα πάει ο χρόνος, να βασιστούμε σε ελλιπή στοιχεία και εκτιμήσεις.
Μόλις όμως οι υπηρεσίες λάμβαναν γνώση των .......

τελικών στοιχείων, αναθεωρούσαν αυτές τις εκτιμήσεις. Πάντοτε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία».

Ο Γ.Αλογοσκούφης υπερασπίζεται την "απογραφή, για την οποία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Νέα Δημοκρατία" και μάλιστα αφήνει αιχμές για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή έπειτα από εκείνον.

«Μέτρα που έπρεπε να πάρουμε, φορολογικά, δεν πέρασαν ποτέ ή δεν πέρασαν έγκαιρα. Μέτρα που τελικά έπεισα την Κυβερνητική Επιτροπή να πάρουμε, όπως ήταν τα μέτρα του Αυγούστου 2008, μετά την αντικατάστασή μου αποσύρθηκαν» δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

Μιλώντας για την Εξεταστική για την οικονομία, ο κ. Αλογοσκούφης δηλώνει ότι «το αν θα πάω να καταθέσω θα εξαρτηθεί από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. Αν η ΝΔ πάει στην Εξεταστική, ασφαλώς θα πάω. Εάν δεν πάει, θα στείλω ένα υπόμνημα με την κατάσταση που διαχειρίστηκα από το 2004 έως το 2008. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε».

Πηγή: Εθνος

ΣΧΟΛΙΟ
Εδω ρε Αλογοσκούφη, στις Βρυξέλλες σε αποκαλούν απατεώνα. Και το λένε ανοικτά και ξεκάθαρα. Ο Αλογοσκούφης ο απατεώνας υπουργός και εσύ μας λες ότι δεν φταίς???
Τόσες αποκρατικοποιήσεις έγιναν, τα χρήματα αυτά ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ???????????
Γι αυτό έχεις απάντηση?


2 σχόλια:

  1. Και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες ΠΛΗΝ όσων διατέλεσαν Υπουργοί Οικονομικών.

    Ε ρε γιαούρτια που θέλει στην Μάπα... και ξινισμένα γιαούρτια. Όχι κανονικά.

    Αλλα έχω μια ακόμα απορία.

    Τον έκραξε ο Ευρωβουλευτής του γερμανικού κόμματος κος Χατζημαρκάκης Δημόσια σε Ελληνικό κανάλι και τον αποκάλεσε "Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ"

    Δείτε το θεματάκι => http://filiatranews.blogspot.com/2010/02/video.html

    Αφού ο Αλογοσκούφης είναι αθώος και οσία παρθενόπη, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ???
    Γιατί ο άνθρωπος το είπε ξακάθαρα και ανοικτά.
    Ο Απατεώνας υπουργός Αλογοσκούφης. Πόσο πιο καθαρά να το πει??
    ΓΙΑΤΙ δεν του τράβηξε μήνυση?? Μήπως γιατί ξέρει ότι στις Βρυξέλλες έχουν στοιχεία που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ούτε από τον θεό????
    Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

    Γιατι όταν είσαι καθαρός και σε αποκαλέσει ο άλλος Απατεώνα, του ανοίγεις τον λάκο και με μια σφαίρα τον φυτεύεις στην γη να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
    Εν τούτοις ο Αλογοσκούφης αντί να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ όπως θα έκανε κάθε καθαρός άνθρωπος εν τούτοις έχει κάτσει κοτούλα και προσπαθεί με δηλώσεις να πει τις γελοιότητες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.