Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΠΑ(ΤΕΡΑΣ) βίαζε την 7χρονη κόρη του παρουσία της γυναίκας του.

UPDATE 20:30

Το σκληρό πρόσωπο της σεξουαλικής κακοποίησης γνώρισε στα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής της από τον ίδιο τον 40χρονο πατέρα της ένα 7χρονο κοριτσάκι στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.
Το κτήνος που θέλει να ονομάζεται και πατέρας, παρουσία της γυναίκας του ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις στην ίδια του την κόρη του.

Όταν το κοριτσάκι φοβισμένο, το έσκασε από το σπίτι του και πήγε στην αστυνομία όπου είπε στους αστυνομικούς το μαρτύριο που έζησε από το ανθρωπόμορφο κτήνος τον πατέρα της.
Οι αστυνομικοί στο άκουσμα των λεγομένων ........

της μικρής έπαθαν σοκ. Πήγαν στο σπίτι και συνέλαβαν επ' αυτοφόρο τον πατέρα και την 40χρονη μητέρα Βουλγαρικής Καταγωγής.
Η μικρή εξετάστηκε απο ιατρούς όπου δεν βρήκαν σημάδια βιασμού στο σώμα της μικρής και έτσι ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Μετα τις καταθέσεις τους και οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας όπου προσωρινά αφέθηκαν ελεύθεροι περιμένοντας την ιατροδικαστική εξέταση για την διαπίστωση του βιασμού.

UPDATE 20:30

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η υπόθεση είναι πραγματικά περίεργη.
Τόσο η εξέταση από τον γιατρό του νοσοκομείου Κυπαρισσίας δεν έδειξε -όπως αναφέρουμε παραπάνω - σημάδια βιασμού.
Η Εισαγγελέας άφησε προσωρινά ελεύθερους αλλά με περιοριστικούς όρους τους δυο γονείς γιατί δεν υπήρχε στο αυτόφωρο δικαστήριο διερμηνέας, σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές. Αναμένεται να κοινοποιηθεί στην εισαγγελία η ιατροδικαστική έρευνα.
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς έχει συμβεί με την 7χρονη? Υπάρχει υπόθεση? Ή όλα είναι απλά στην φαντασία της μικρής?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.