Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Με επιτυχία διεξήχθη χθες Σάββατο 27 Μαρτίου, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, το 5ο ομαδικό Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι της ΕΣΣΠΕΠ, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, σε συνεργασία με την ΕΣΣΠΕΠ, τον μορφωτικό σύλλογο Φιλιατρών «Ο Πυρσός» και το δήμο Φιλιατρών.

Στην κατηγορία των Δημοτικών σχολείων την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο και κύπελλο) κατέλαβε η 1η ομάδα του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου με 4 βαθμούς (13,5 πόντους) και σύνθεση: Καρανάσιος Λάμπρος, Μίσιτς Νικόλαος, Λυμπερόπουλος Νικόλαος και Μπούκουρη Αγγελική.

Την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) πήρε η .......

2η ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με 2 βαθμούς ( 7 πόντους ) και σύνθεση: Δαγρέ Δημήτριο, Αλεξίου Δημήτριο, Βατουσιάδη Ιωάννη και Κροντήρη Αναστασία.

Την 3η θέση ( χάλκινο μετάλλιο ) πήρε το 3ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών με 2 βαθμούς ( πόντους ) και σύνθεση: Γριβοκωστοπούλου Χρύσα, Γριβοκωστοπούλου Αναστασία, Αποστολόπουλο Σωτήριο και Τριαντοπούλου Αφροδίτη.


Στην κατηγορία Γυμνασίων – Λυκείων πρώτευσε το Λύκειο Φιλιατρών με 3,5 βαθμούς (12 πόντους) και σύνθεση: Αποστολόπουλο Δημήτριο, Κόλλια Ιωάννη, Νάννο Δημήτριο και Παπαδοπούλου Έφη, ακολούθησε η 1η ομάδα του Γυμνασίου Φιλιατρών με 2,5 βαθμούς (9,5 πόντους) και σύνθεση: Σαλακά Φώτη, Μακρυγιάννη Γεώργιο, Γεωργόπουλο Δημήτριο και Μπαζάνου Γεωργία και στην 3η θέση το Γυμνάσιο Άστρους με 2 βαθμούς ( 9,5 πόντους) και σύνθεση: Καβάσαλη Ευαγγελία, Καρκούλη Κρυσταλία, Βλάχο Παναγιώτη και Μπούζιου Ελένη.

Τις προκρίσεις για τα τελικά των Πανελληνίων ομαδικών σχολικών πρωταθλημάτων πήραν : το Λύκειο Φιλιατρών, το Γυμνάσιο Φιλιατρών, το Γυμνάσιο Άστρους και οι δύο ομάδες του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.