Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Δήμος Φιλιατρών: Στα 480 ευρώ η κάθε σύνδεση με την αποχέτευση.

Στα 480 ευρώ ορίστηκε το ποσό ανα σύνδεση στο δίκτυο της αποχέτευσης σύμφωνα με τα την τελευταία απόφαση που πήρε το Δημοτικό συμβούλιο των Φιλιατρών εγκρίνοντας έτσι την απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

Το τέλος σύνδεσης μιας οικίας που βρίσκεται σε δρόμο με πλάτος 3,5 μέτρα, θα ανέρχεται στα 400 ευρώ το οποίο θα μπορεί ο ιδιοκτήτης να το καταβάλει σε δυο ισόποσες δόσεις με πρώτη δόση να καταβάλλεται με την σύνδεση και η επόμενη μετά από δυο μήνες.

Για δρόμους με μικρότερο πλάτος το ποσό θα καθορίζεται .........

ανάλογα με το πλάτος του δρόμου.
Επι του ποσού θα υπάρχει και ένα 20% που θα αφορά το κόστος κατασκευής.
Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία της συμπολίτευσης ενώ αρνητική ήταν η αντιπολίτευση θεωρώντας ότι το θέμα θα έπρεπε να αναβληθεί και να κουβεντιαστεί λίγο πριν αρχίσουν να γίνονται οι συνδέσεις.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΟΓΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΤΑ 480 +100 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΟ ,ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΔΕΥΑΦ ΝΑ 'ΣΥΛΛΑΒΕΙ' ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστή η παρατήρηση σου. Αυτο θα πρέπει να το δει η ΔΕΥΑΦ και αυτοί που έχουν συνδεθεί παράνομα να τους κόψει τον "Νικολάκη" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.