Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Έκοψε την πίτα του ο Πυρσός

Την πίτα του έκοψε ο μορφωτικό Σύλλογος Φιλιατρών "Ο Πυρσός" σε μια πετυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο "LIMENARI" στα Φιλιατρά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Κος Χαράλαμπος Στάμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτηρόπουλος και Λίτσας, η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών κα Βιβή Παντελάκη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Κος Αριστοτέλης Καναβός, η πρόεδρος και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Μαραθόπολής, ο εκπρόσωπος του λαογραφικού ομίλου και δάσκαλος του χορευτικού τμήματος του πυρσού κος Τάσος Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος και μέλη του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου και πολλοί φίλοι και μέλη του Πυρσού.

Η Βραδυά πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα δίνοντας την ευκαιρία στους ..........

φίλους και τα μέλη του συλλόγου να περάσουν ένα πολύ όμορφο απόγευμα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "LIMENARI".
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Νίκος Αντωναρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους.
Το Φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στην πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθούπολης, και το δώρο που συνόδευε το φλουρί ήταν ένα κόσμημα προσφορά του κοσμηματοπωλείου του Κου Γιώργου Τσαμούρη στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών.

Εκτός από το κόσμημα που "συνόδευε" το φλουρί της βασιλόπιτας, οι φίλοι που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μοιράστηκαν πλούσια δώρα που ήταν προσφορά των καταστηματαρχών των Φιλιατρών και της γύρω περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.