Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη στην Ηλεία ιδιοκτήτης παράνομου πρακτορείου στοιχημάτων

Ισχυρό κόμβο παράνομου τζόγου εξάρθρωσε στην Πελοπόννησο η Επιτροπή Παράνομου Στοιχήματος της ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ηλείας. Λειτουργούσε με περίπου 80 αντιπροσώπους στην περιοχή και με δεκάδες παίκτες στην Ηλεία.

Άνδρες της αστυνομίας, που υποδύθηκαν τους παίκτες του στοιχήματος και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ έπαιξαν στον αγώνα Εργοτέλης- Ολυμπιακός, συνέλαβαν ιδιοκτήτη λογιστικού γραφείου Α.Ε., μέσα από το οποίο λειτουργούσε σε μεγάλη έκταση ο παράνομος τζόγος, αφού το είχε μετατρέψει σε παράνομο πρακτορείο.

Κατασχέθηκαν 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 12.850 ευρώ, .........

καθώς και επιταγές συνολικού ύψους 38.000 ευρώ, καθώς και βιβλίο παικτών που μετείχαν από όλη την περιοχή της Πελοποννήσου.

Στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του λογιστικού γραφειου παρέστη και ο εισαγγελέας Ηλείας, ο οποίος δήλωσε πως θα γίνει έρευνα κατ΄ οίκον για τη συλλογή περισσότερων στοιχείων σχετικά με την ύπαρξη και λειτουργία αυτού του παράνομου πρακτορείου. Ο συλληφθείς προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλείας για την προανάκριση και εκτιμάται πως ήταν από τους μεγαλύτερους μπουκ του είδους στην χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.