Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αφορμή για αναφορά από την Βουλευτή Μεσσηνίας κα Γιαννακοπούλου η χθεσινή μας ανάρτηση για το γεφυράκι στον Λαγκούβαρδο.

Αφορμή για αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση από την βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Νάντια Γιαννακοπούλου έγινε η χθεσινή μας ανάρτηση σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στο αμαρτωλό γεφυράκι του Λαγκούβαρδου.

Όλα όσα γράψαμε για τα πολλά τροχαία ατυχήματα αλλα και τα θύματα που έχουν υπάρξει στο γεφυράκι του θανάτου, έφεραν την Κα Γιαννακοπούλου να κατάθεση αυτή την αναφορά.
Ελπίζουμε μιας και το θέμα έφτασε ........

ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, να γίνει επιτέλους κάτι με το επικίνδυνο αυτό σημείο ωστε να σταματήσει να πάιρνει ανθρώπινες ζωές, να κάνουν οικογένειες να θρηνούν και παιδιά να μένουν ορφανά.
Απ ότι φάινεται στην Νομαρχία Μεσσηνίας παίζεται πόκερ με ενστάσεις ομάδας μελετητικών γραφείων, εις βάρος αθώων θυμάτων.

Η συντακτική ομάδα του Φιλιατρά News ευχαριστεί την κα Γιαννακοπούλου για την άμεση αντίδραση της να αναδείξει στους πλέον αρμοδίους το θέμα που θέσαμε με την χθεσινή μας ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.