Αυριο Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου) θα αποσφραγιστούν οι φάκελοι που συμμετείχαν στον διαγωνισμό που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας "Μεσσηνιακές συνταγές".
Την αποσφράγιση των φακέλων θα κάνει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Μεσσηνίας κ. Κώστας Μαργέλης ο οποίος ακολούθως θα τις παραδώσει στην Επιτροπή Αξιολόγησης για να επιλεγούν οι 30 καλύτερες.
Αμέσως μετα την αποσφράγιση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κος Γιώργος Καραμπάτος και ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου του νομού κος Μαργέλης θα παραχωρήσουν συνέντυξη τύπου.
Η θεματολογία της συνέντευξης θα είναι η εξής: .........
1. Η γαστρονομία εργαλείο για την προώθηση του ποιοτικού μεσσηνιακού τουρισμού.
2. Οι προοπτικές εγκαθίδρυσης της "ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ" ως αποτελεσματικού εναλλακτικού μοντέλου επίλυσης διαφορών στη Μεσσηνία και τα πλεονεκτήματα του θεσμού, με την συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Μήπως είχε δίκιο ο Ηρώδης
Πριν από 21 λεπτά






















0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.